Menu toggle

Velkommen

De er vilde i Frankrig – vilde på den gode måde.

Fremtidens stigende fokus på genbrug, vil udvikle branchen inden for autoophug.

Autoparts24 er overbeviste om, at vi i fremtiden vil opleve en skærpet fokus på at genbruge varer, der er funktionelle og uden problemer kan erstatte nye varer. Denne fokus vil både være forbrugerforankret – og politisk motiveret. Også inden for autoreservedele.

Definitionen på bæredygtighed er at “bæredygtighed skaber de bedst mulige betingelser for mennesker og miljø, både nu og i fremtiden”.
I Frankrig er de allerede kommet langt når det drejer sig om bæredygtighed inden for autobranchen.

Autoværkstederne har fra den 1. januar 2017 haft pligt til at tilbyde alle reparationer af privatbiler og varevogne med brugte reservedele. Hver gang.

Bilejeren i Frankrig skal fremadrettet kunne vælge imellem reparation enten med billige brugte reservedele eller med nye reservedele, som traditionelt er meget dyrere.

Ambitionen med denne nye lovgivning er, at genbruge den enorme mængde af funktionsdygtige brugte reservedele fra autoophuggere og derved beskytte miljøet. Den franske lov er endnu ikke forankret i EU-lovgivningen og derfor et rent fransk anliggende, men vi forventer, at udviklingen i Frankrig inden for brugte reservedele og autoophug vil afspejle en udvikling i hele Europa.

Vi er begejstret for Frankrig og deres målrettede indsats for genbrug – og vi knokler videre med at give kunderne nem og sikker adgang til Europas største markedsplads.

Nummerpladesøgning

eller vælg model

Udvidet søgning

Søgningstype:

Søg

Udvalgte nyheder