Menu toggle

Velkommen

Europas største marked for originale dele fra autoophug.
3.813.079 brugte reservedele til salg direkte fra ophug til værksteder og private

Nummerpladesøgning

eller vælg model

Udvidet søgning

Søgningstype:

Søg

Europas største online marked for autoophug.
Lige nu 3.813.079 dele til salg fra autogenbrug.

Autoparts24 er den største markedsplads indenfor autoophug. Vi samler mere end 100 autoophuggere i hele Europa og er den største markedsplads indenfor brugte reservedele til biler.

Autoparts24 er en digital markedsplads, der er passioneret indenfor autoophug, reservedele til biler og autogenbrug. Flere af vores medarbejdere har en lang og solid baggrund inden for autoophug og inden for autoreservedele.

Bilmærker

Sorter efter:

Audi

Audi

Dele til salg: 218.581

BMW

BMW

Dele til salg: 164.571

Citroën

Citroën

Dele til salg: 124.857

Dacia

Dacia

Dele til salg: 19.197

Fiat

Fiat

Dele til salg: 60.774

Ford

Ford

Dele til salg: 184.969

Honda

Honda

Dele til salg: 33.176

Hyundai

Hyundai

Dele til salg: 104.932

Kia

Kia

Dele til salg: 126.710

Mazda

Mazda

Dele til salg: 70.387

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Dele til salg: 168.030

Mitsubishi

Mitsubishi

Dele til salg: 54.832

Nissan

Nissan

Dele til salg: 107.788

Opel

Opel

Dele til salg: 132.659

Peugeot

Peugeot

Dele til salg: 184.029

Derfor er Autoparts24 fremtidens markedsplads indenfor autoophug

Autoparts24 sikrer kunderne det største udvalg af brugte reservedele på tværs af Europas grænser. Det skal altid være nemt, hurtigt og sikkert at få adgang og købe fra den største digitale markedsplads inden for brugte autoreservedele. Og altid med hurtig levering direkte fra anerkendte leverandører indenfor det europæiske marked af autoophuggere. Vi har blandt andet det største online lager af dele fra tyske autoophuggere

Det er ikke altid været nemt at være kunde indenfor autogenbrug og autoophug. I mange lande købes og sælges brugte autoreservedele fortsat på klassisk og analog vis. Processen er typisk således:
 1. Kunden kontakter en autoophugger og informerer om behovet.
 2. Autoophuggeren undersøger udbuddet på eget lager af autoreservedele
 3. Har autoophuggeren ikke autoreservedelen på lageret, kontakter autoophuggeren sit netværk inden for autoophug for at finde den ønskede autoreservedel
 4. Når autoophuggeren har lokaliseret den ønskede autoreservedel, kontakter autoophuggeren kunden
 5. Kunden modtager informationer og tilbud på den brugte autoreservedel – herunder om pris og kvalitetsstand af reservedelen.
 6. Kunden vurderer tilbuddet fra autoophuggeren og kontakter / informerer autoophuggeren om autoreservedelens købes eller ej.
 7. Købes reservedelen, kontakter autoophuggeren sit lager, eller den fra sit netværk, der har varen tilgængelig.
 8. Kunden modtager varen med fragt og betaler fakturaen fra autoophuggeren.
Denne handelsmetodik er langsommelig for såvel for autoophugger som for køber. I forhold til købsprocessen for nye reservedele - der i dag bygger på 100% E-commerce platforme med meget stort tilknyttet produktdata relateret - er autoophugger industrien udfordret, da netop købsprocessen er essentielt kritisk for kunderne inden for autoreservedele. Skal produkter indenfor autogenbrug konkurrere med markedet indenfor nye reservedele, skal kunderne tilbydes en moderne digitaliseret købsplatform.

Derfor digitaliserer Autoparts24s autoophugger industrien og sikrer stor effektivisering af handlen, hos både autoophugger og kunden, der køber den brugte autoreservedel. Det er essentielt, at kunden oplever 100% gennemsigtighed i hele købsprocessen, og at kundens forventninger til både reservedelen og den købte autoreservedel imødekommes. Derudover er det nemt og hurtigt at købe og få leveret de brugte autodele. Uanset om du køber automatgear, gearkasse, motorer bildøre eller kofangere.

Autoparts24 forandrer markedet indenfor autoophug.

Når du via Wikipedia finder den klassiske beskrivelse af autoophug, vil denne beskrivelse fremkomme som resultat: ”En autoophugger eller en bilkirkegård, er et sted hvor biler og andre motorkøretøjer tømmes for miljøfarlige væsker og siden skilles ad i alle dets bestanddele. Mange af disse brugte dele sælges direkte til kunder over disken, men også via internettet. Det som ikke kan sælges presses sammen til små kuber, som herefter sendes videre til et fragmenteringsanlæg, hvor de smeltes om til nyt metal.

Autoophuggere skal godkendes af Miljøordning for Biler. Når en bil indleveres til en godkendt autoophugger, udbetales en skrotpræmie, som pr. 2015 udgør 1.500 kr. med fradrag af omkostningerne for miljøbehandling og skrotning.”

Beskrivelsen rammer godt den generelle opfattelse af begrebet autoophug, og hvad der karakteriserer branchen i dag. Ord der typisk benyttes i branchen er skrotpræmie, skrotbil, genbrug, autoophug og skrotning. Ord der helt naturligt ikke understøtter de reelle muligheder og ambitioner denne branche bør have. Der er generel stor sympati indenfor genbrug – uanset om der er miljømæssige og/eller økonomiske motiver for at genbruge. Den større fokus der er på genbrug har inden for de seneste år skabt et nyt begreb der samler forståelsen for emnet – begrebet kaldes cirkulær økonomi.

Det er Autoparts24 overordnede ambition at digitalisere og internationalisere hele autoophugger branchen og skabe et stort og relevant udbud af autoreservedele, der nemt og hurtigt købes og leveres. Uanset hvor reservedelen kommer fra og hvor reservedelen skal leveres. Med andre ord skal det være nemt at handle brugte autoreservedele. Både autoophuggere, autoværksteder der har brug for autoreservedele, og bilejere der ønsker autodele til sin bil køber brugte reservedele hos Autoparts24.

Og så er vi dedikeret i at give vores kunderne det største og bedste lager indenfor brugte reservedele. læs om fordele og ulemper ved nye og brugte bildele Vi tilbyder også renoverede reservedele, der for mange kunder er meget relevant – herunder gearkasser og bilmotorer. Reservedele, der er renoveret har endnu ikke en tydelig position i branchen inden for autoophug, og vi forventer, at dette vil udvikle sig positivt fremadrettet.

Nye autoophuggere bliver løbende tilknyttet markedspladsen, og er du autoophugger og ønsker at sælge dine reservedele via Autoparts24 markedspladsen, er du altid velkommen til at kontakte Autoparts24s sourcing afdeling på telefon +45 38 74 04 48.

Bilmærker der hitter indenfor autoophug

Autoparts24 tilbyder reservedele til alle bilmærker og modeller. Varelageret er samlet af over 100 autoophuggere og deres lagre. De mest populære bilmærker indenfor salg af brugte reservedele fra autoophuggerbranchen er:

Autoophug, bæredygtighed og cirkulær økonomi

Fremtidens stigende fokus på bæredygtighed vil udvikle branchen inden for autoophug. Definitionen på bæredygtighed er at ”bæredygtighed skaber de bedst mulige betingelser for mennesker og miljø, både nu og i fremtiden”. Autoparts24 er overbevist om, at der på kort sigt vil skabes en skærpet fokus på at genbruge varer, der er funktionelle og uden problemer kan erstatte nye varer. Denne fokus vil både være forbrugerforankret - og politisk motiveret. Også inden for autoreservedele.

I Frankrig har automekanikere fra den 1. januar 2017 haft pligt til at tilbyde reparationer af privatbiler og varevogne med brugte reservedele. Derved sikres forbrugerne nemmere adgang til økonomiske besparelser og mulighed for at genbruge den enorme mængde af funktionsdygtige brugte reservedele fra autoophuggere. Den franske lov om vedligeholdelse og reparation er ikke forankret i EU-lovgivningen og derfor et rent fransk anliggende.
Denne udvikling inden for brugte reservedele og autoophug, der er sket i Frankrig, forventer vi også vil blive en del af branchen indenfor autoophug i Europa generelt. Dog vil der være mange nationale interesser og politiske holdninger til om autoophug, miljøbeskyttende tiltag og cirkulær økonomi som vil have stor indflydelse på hvor hurtig udviklingen indenfor genbrug af autoreservedele vil få.

Derfor eksisterer branchen indenfor autoophug og brugte autoreservedele?

I dag er den primære årsag til at købe autoreservedele fra en autoophugger økonomisk motiveret. Med en generel besparelse på 50% af prisen i forhold til nye reservedele, er der oftest mange penge at spare for kunden. En anden motivationsfaktor for køb af brugte reservedele, er også den manglende mulighed for at købe nye reservedele. Bilproducenterne producerer typisk reservedele til bilmodellerne i 5 år efter lanceringen af bilmodellen. Når denne produktion stopper, bliver behovet for brugte autoreservedele til modellen naturligt øget og autoophuggernes position stærk. Derfor vil branchen indenfor autoophug have en solid og relevant berettigelse fremadrettet. Skal bilerne kunne repareres billigere og have en længere levetid, er markedet inden for autoophug og brugte reservedele essentielt for kunderne. Derfor eksisterer branchen, og vi er overbeviste om, at branchen indenfor autoophug vil opleve stor vækst.

Kategorier der hitter indenfor autoophug

På tværs af bilmærker og bilmodeller, er der reservedels kategorier, der er mere efterspurgte end andre. De mest efterspurgte kategorier er:
 • Reservedele lygter og spejle
 • Reservedele gearkasse
 • Reservedele automatgear
 • Reservedele motor
 • Reservedele elektroniske autodele
 • Reservedele styretøj
 • Reservedele undervogn
 • Reservedele bremser
 • Reservedele auto karosseri
 • Reservedele auto køler

Levering

Leveringssikkerhed og leveringshastighed har stor prioritet hos os. Vores kunder står ofte og mangler reservedelen, og ønsker en meget hurtig levering. Reservedelenes lager er placeret i flere forskellige lande i Europa, og kunder fra hele verden køber hos Autoparts24. Blandt andet har vi mange brugte tyske reservedele

tyske autoophuggere. Disse geografiske forhold betyder, at der er opbygget en effektiv måde hvorpå leveringen kan sikres.

Fra autoophuggerens arbejde med at afmontere reservedelen, rengøre delen og pakke den forsvarligt til transporten, skal selve transporten også være hurtig og effektiv. Fragt er en de primære kerneydelserne vi tilbyder kunderne i vores løsninger. Kvalitet i denne del af vores ydelser er derfor også meget vigtigt, og derfor benytter vi kun anerkendte fragtdistributører som DHL, UPS og Schenker. I vores leveringsløsning kan vi tilbyde 2 leveringsforhold:
1. Standard levering – levering mellem 2-5 hverdage
2. Express levering – levering mellem 1-2 hverdage.


Standard leveringen er gratis og indgår i reservedelens købspris. Express levering kan tilkøbes på de fleste af autoreservedelene.

Garanti

Alle køb er omfattet af købelovens mangelsregler, herunder reglerne om reklamation.
Hvis der er fejl i ordren eller leveringen, skal dette meddeles AP24 inden 8 dage via reklamations- og returlink på Webshoppen. Reklamationen omfatter kun den købte vare og ikke løsdele, der medfølger uden beregning. For motorer er som løsdele at regne: Kobling, turbo, vandpumpe og dyser mm.
For forbruger skal reklamation ske inden for rimelig tid efter, at forbrugeren har opdaget manglen, og senest 2 år efter modtagelse af varen. For erhvervsdrivende tilbyder Autoparts24 6 måneders reklamationsret.

Betaling

Sikkerhed er vores absolut vigtigste element når der foretages en betaling.
AP24 benytter SSL (Secure Locket Layer) i betalingssystemet. Det betyder, at de data, der sendes i forbindelse med køb med betalingskort er krypterede, og det er således kun kortindløsere (som fx Nets eller PayPal), der kan læse disse data.
Beløbet for varen trækkes først ved varens afsendelse. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. AP24 modtager følgende betalingsmidler:
• Paypal
• Visa/Dankort
• Visa Electron
• MasterCard
• Maestro Card

Kontaktoplysninger
Autoparts24 ApS
Tomsgårdsvej 17-19, 2400 København
Telefon: +45 38 74 04 48
SE/CVR Nr.: DK 39 89 47 26