Menu toggle

Velkommen

Om Autoparts24 ApS

Autoparts24 forandrer markedet for brugte og renoverede reservedele – og sikrer værkstedskæder, uafhængige autoværksteder, forsikringsselskaber og autoophuggere med at skabe højere værdi inden for markedet af brugte reservedele.

Autoparts24 er Europas største markedsplads.

Med Europas stærkeste internationale netværk af kvalitetsleverandører, samler Autoparts24 det europæiske marked og giver autoværksteder, forsikringsselskaber og alle andre adgang Europas absolut største og mest omfangsrige markedsplads af originale brugte reservedele til alle bilmærker.

Selskabet er danskejet, har hovedsæde i København og er i dag en international forretning med salg i 7 lande på 6 sprog.

Markedet for reservedele er uendeligt stort – og hos Autoparts24 arbejder vi hver dag på at gøre det nemt og hurtigt at finde, købe og få leveret reservedelene.

Når du vælger Autoparts24 sørger vi for alt. Fri fragt, returret og garanti er fast standard – og vores kundeservice er altid klar til at hjælpe.Vil du holde dig opdateret om Autoparts24?


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om nye og spændende ting fra det europæiske marked for brugt reservedele.

Vil du høre mere om Autoparts24 er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 38740448.