Menu toggle

Velkommen

BRUGTE RESERVEDELE Til BMW

LIGE NU 148.075 Dele til salg

Vælg din model

Nummerpladesøgning

eller vælg model

Søg på OEM, Motorkode, m.m.

BRUGTE RESERVEDELE Til BMW

LIGE NU 148.075 Dele til salg

Vælg din model

Europas største udvalg af reservedele

Gratis og hurtig levering

Fuld retur- og reklamationsret

Vælg din model

Hvorfor skal jeg købe originale, brugte BMW-reservedele på Autoparts24?

Vores nuværende sortiment omfatter 131.285 BMW-reservedele, direkte fra bilens genbrugscenter. Det giver dig mulighed for at finde præcis den del, du har brug for, og sikrer, at du har en bred vifte af muligheder at vælge imellem.

Indhold

1. Hvorfor skal jeg købe originale, brugte BMW-reservedele på Autoparts24?

2. Hvordan finder jeg reservedelsnummeret på den BMW-del, jeg skal bruge?

3. Sælger Autoparts24 kun originale BMW-reservedele?

4. Hvor kan jeg finde reservedelsnummeret på en BMW-del?

5. Hvordan kan jeg finde ud af, om en BMW-reservedel passer til min model?

6. Hvordan finder jeg originale dele med et OEM-nummer til min BMW?

7. Hvad er de største forskelle mellem originale OEM-dele og eftermarkedsdele til BMW’er?

8. Er der nogen kompatibilitetsproblemer, når OEM- og eftermarkedsdele blandes?

9. Hvordan kan jeg identificere forfalskede originale BMW-dele?

10. Hvordan påvirker monteringen af uoriginale dele garantien på min BMW?

11. Hvordan finder jeg ud af, om en BMW-reservedel er dækket af en tilbagekaldelse?

12. Er der garanti på brugte BMW-reservedele?

13. Hvordan er den generelle kvalitet af BMW-reservedele sammenlignet med andre bilmærker?

14. Hvordan er den generelle kvalitet af brugte BMW-reservedele sammenlignet med andre bilmærker?

15. Hvad er den generelle kvalitet af brugte BMW-motorer med hensyn til samlet levetid/ydelse sammenlignet med andre mærker?

16. Hvordan er den generelle kvalitet af brugte BMW-gearkasser sammenlignet med andre mærker med hensyn til generel holdbarhed/kørelængde?

17. Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber brugte BMW-reservedele?

18. Hvad gør Autoparts24 til et godt alternativ til den lokale skrotplads?

19. Hvilke fordele tilbyder Autoparts24 grossister og værksteder?

20. Hvordan er priserne på BMW-reservedele sammenlignet med andre bilmærker?

21. Hvordan er priserne på brugte BMW-dele sammenlignet med andre bilmærker?

22. Hvor kan jeg finde vejledninger til udskiftning af BMW-reservedele?

23. Hvordan kan jeg bortskaffe gamle, defekte eller brugte BMW-dele på en ansvarlig måde?

24. Kan jeg sælge defekte eller brugte BMW-reservedele et eller andet sted?

25. I hvilke lande fremstilles BMW’s bildele?

26. Hvilke leverandører bruger BMW til sine originale bildele?

27. Hvad er de mest populære BMW-serier og -modeller?

28. Hvad er BMW’s historie?

29. Hvad står BMW for?

Hvordan finder jeg reservedelsnummeret på den BMW-del, jeg skal bruge?

Reservedelsnumrene til en bestemt BMW-model kan findes i BMW’s reservedelskatalog. Nogle BMW-forhandlere tilbyder også adgang til et reservedelsnummerkatalog online. Derudover har nogle BMW-fansider integreret et reservedelskatalog i deres online tilstedeværelse. Her kan interesserede vælge model og produktionsår for deres BMW og finde reservedelsnummeret ved hjælp af en eksploderet visning.

Sælger Autoparts24 kun originale BMW-reservedele?

Autoparts24 sælger kun originale BMW-dele. Alle originale BMW-dele på vores side kan findes med et OEM-delenummer, så du altid kan være sikker på kvaliteten og kompatibiliteten af hver del.

Hvor kan jeg finde reservedelsnummeret på en BMW-del?

Reservedelsnummeret på en BMW-del kan normalt findes direkte på bildelen. Nummeret er normalt trykt på delen eller anbragt ved hjælp af et klistermærke. På nogle BMW-reservedele er reservedelsnummeret også fræset eller præget ind i materialet. Reservedelsnummeret på originale BMW-dele består normalt af elleve eller (mere sjældent) syv cifre.

Hvordan kan jeg finde ud af, om en BMW-reservedel passer til min model?

Den nemmeste måde at afgøre, om en BMW-reservedel er kompatibel med en bestemt model, er at sammenligne varenumrene. Hos Autoparts24 er søgningen efter en kompatibel reservedel endnu nemmere. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste bilmodel og producent i søgemasken for at finde dele, der kan være kompatible. Det er også muligt atsøge ved hjælp af bilens registreringsnummer eller – den bedste og mest præcise metode – bildelens originale nummer.

Hvordan finder jeg originale dele med et OEM-nummer til min BMW?

Når du søger i vores katalog efter OEM-nummer, kan du finde originale dele til din BMW. Det sikrer, at du får dele af højeste kvalitet, der er fremstillet specifikt til din bil.

Hvad er de største forskelle mellem originale OEM-dele og eftermarkedsdele til BMW’er?

Forskellene mellem originale OEM-dele og eftermarkedsdele til BMW’er vedrører hovedsageligt fremstillingen og kvaliteten af delene. OEM-dele fremstilles af BMW selv eller af en autoriseret leverandør i henhold til strenge retningslinjer. Disse dele svarer nøjagtigt til de BMW-dele, der også er monteret på bilen fra fabrikken. Eftermarkedsdele produceres uafhængigt af tredjepartsproducenter, som ikke altid overholder bilproducentens specifikationer.

Er der nogen kompatibilitetsproblemer, når OEM- og eftermarkedsdele blandes?

Hvis OEM- og eftermarkedsdele blandes, kan der være kompatibilitetsproblemer. Kompatibiliteten afhænger i høj grad af kvaliteten og nøjagtigheden af de monterede deles pasform. Mens OEM-dele altid overholder BMW-producentens specifikationer, afviger eftermarkedsdele i nogle tilfælde fra dem. Det kan nemt føre til kompatibilitetsproblemer.

Hvordan kan jeg identificere forfalskede originale BMW-dele?

For at identificere forfalskede originale BMW-dele skal købere være opmærksomme på forskellige punkter. Den ydre emballage på de forfalskede dele svarer ofte ikke til BMW-delens og er mindre detaljeret designet. Logoer og testmærker, der er præget på originale dele, kan mangle på falske BMW-dele. Prisen kan også være en ledetråd til at genkende en forfalskning. Ingen forhandler vil sælge en original reservedel for langt mindre end prisen.

Hvordan påvirker monteringen af uoriginale dele garantien på min BMW?

Om monteringen af uoriginale dele påvirker garantien på en BMW, afhænger af de respektive garantibetingelser. Takket være garantien og reklamationsretten bliver de fleste dele alligevel udskiftet gratis med originale dele inden for garantiperioden. Uoriginale dele vedrører derfor for det meste tilbehørsdele. BMW Premium Selection-garantien angiver f.eks. tredjepartsdele, der ikke opfylder BMW’s kvalitetsstandard, som en grund til udelukkelse fra garanti en.

Hvordan finder jeg ud af, om en BMW-reservedel er dækket af en tilbagekaldelse?

Der er forskellige måder at finde ud af, om en BMW-reservedel er omfattet af en tilbagekaldelse. BMW tilbyder f.eks. en tilbagekaldelsessøgning på sin hjemmeside ved hjælp af stelnummeret. Den tyske motorvejsmyndighed har også en tilbagekaldelsesdatabase på internettet. Efter indtastning af mærke og model vises tilbagekaldelser for køretøjer og de relevante BMW-køretøjsdele.

Er der garanti på brugte BMW-reservedele?

En garanti på brugte BMW-reservedele kan gives af sælgeren af den pågældende del. Garantien er en frivillig service og må ikke forveksles med den lovpligtige garanti. I Tyskland er denne 2 år og kan reduceres til 1 år for brugte dele.

Hvordan er den generelle kvalitet af BMW-reservedele sammenlignet med andre bilmærker?

Den generelle kvalitet af BMW-reservedele er meget god sammenlignet med andre bilmærker. Som et premiummærke lægger BMW stor vægt på holdbarheden af alle komponenter. BMW-forhandlere reklamerer nogle gange med en reservedelsgaranti på 2 år.

Hvordan er den generelle kvalitet af brugte BMW-reservedele sammenlignet med andre bilmærker?

Kvaliteten af brugte BMW-reservedele er ofte meget god sammenlignet med andre bilmærker. Det skyldes til dels BMW’s høje produktionsstandarder. Kvaliteten af BMW-dele kan dog også blive påvirket af tidligere brug eller højt kilometertal. Derfor kvalitetstjekker Autoparts24’s partnere alle brugte reservedele.

Hvad er den generelle kvalitet af brugte BMW-motorer med hensyn til samlet levetid/ydelse sammenlignet med andre mærker?

Den generelle kvalitet af brugte BMW-motorer anses for at være fremragende sammenlignet med andre mærker. Motorproducenterne fremhæver ofte, at BMW-motorerne er blandt de stærkeste og mest robuste drivaggregater overhovedet. Motorerne når ofte et højt kilometertal, før der opstår en defekt. Det afspejler sig også i tilstanden af mærkets brugte motorer .

Hvordan er den generelle kvalitet af brugte BMW-gearkasser sammenlignet med andre mærker med hensyn til generel holdbarhed/kørelængde?

Den generelle kvalitet af brugte BMW-gearkasser er nogle gange bedre sammenlignet med andre mærker. Som et premiummærke foretrækker BMW gearkasser, der kan køre langt på literen. I BMW’er bruges der normalt automatiske gearkasser fra kendte gearkasseproducenter, og manuelle gearkasser bruges også i nogle modeller. De høje standarder i produktionen af transmissioner afspejles også i kvaliteten af brugte BMW-dele.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber brugte BMW-reservedele?

Når du køber brugte BMW-reservedele, er det vigtigt at sikre, at de passer nøjagtigt til din bil. Derudover bør delene ikke være for slidte. Det er også vigtigt, at det er originale dele, da BMW-dele ofte forfalskes. På Autoparts24 finder du kun originale BMW-køretøjsdele af høj kvalitet, altid med oplysninger om kilometertal til dato.

Hvad gør Autoparts24 til et godt alternativ til den lokale skrotplads?

Som en markedsplads for genbrug af køretøjer tilbyder vi et fremragende alternativ til den lokale skrotplads. Vores ‘Outstanding’ TrustPilot-score er et bevis på vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed, hvilket gør os til en pålidelig kilde til BMW-reservedele. Når du søger efter reservedele online hos Autoparts24 i stedet for din lokale auto ophugger, har du den fordel, at du kan vælge mellem et meget bredere udvalg af dele.

Hvilke fordele tilbyder Autoparts24 grossister og værksteder?

Autoparts24 tilbyder ikke kun bildele til individuelle kunder, men også til grossister og værksteder. Det gør os til en værdifuld partner for alle, uanset hvor stort deres reservedelsbehov er.

Hvordan er priserne på BMW-reservedele sammenlignet med andre bilmærker?

Priserne på BMW-dele er ofte dyrere sammenlignet med andre bilmærker. For eksempel kan en helt ny og original dynamo til en BMW 320i koste omkring 1200 euro. En generator til en VW Golf 7 1.4 koster derimod kun omkring 600 euro. En BMW-motorstyreenhed koster nogle gange 1000 euro, mens den fås til Audi fra 700 euro.

Hvordan er priserne på brugte BMW-dele sammenlignet med andre bilmærker?

Priserne på brugte BMW-dele behøver ikke nødvendigvis at være højere end for andre bilmærker. For eksempel fås brugte transmissionsophæng til BMW og Ford hos Autoparts24 fra ca. 40 euro. Detsamme gælder for brugte startmotorer, som til BMW og Skoda koster fra 65 euro til 190 euro.

Hvor kan jeg finde vejledninger til udskiftning af BMW-reservedele?

Vejledninger til udskiftning af BMW-reservedele kan ofte findes på internettet. Det er dog ikke alle reparationsvejledninger, der er skrevet af fagfolk. Reparationsvejledninger viser sig ofte at være særligt nyttige. Der findesen passende reparationsmanual til næsten alle BMW-køretøjsmodeller.

Hvordan kan jeg bortskaffe gamle, defekte eller brugte BMW-dele på en ansvarlig måde?

Ligesom alle andre bildele skal gamle, defekte eller brugte BMW-dele bortskaffes korrekt i Tyskland. Bildele kan f.eks. køres til en skrotplads eller afleveres på en genbrugsstation. Nogle genbrugspladser tager også imod bildele.

Kan jeg sælge defekte eller brugte BMW-reservedele et eller andet sted?

Defekte eller brugte BMW-reservedele kan nogle gange stadig sælges. Delene udbydes ofte på online auktionshuse eller via rubrikannonceportaler. Hvis du er i tvivl, skal delen erklæres som klart defekt, og en garanti skal udelukkes ved privat salg.

I hvilke lande fremstilles BMW’s bildele?

BMW’s bildele fremstilles i forskellige lande. BMW har i alt 31 fabrikker samt andre samlefabrikker og adskillige leverandører. Fabrikkerne er hovedsageligt spredt over Europa, såsom Tyskland, Storbritannien og Østrig. Der findesdog også produktionsfaciliteter i Mexico, USA og Kina.

Hvilke leverandører bruger BMW til sine originale bildele?

BMW bruger forskellige leverandører til sine originale bildele. For eksempel produceres nogle bilkomponenter af anerkendte kontraktproducenter som Bosch, Sachs eller Continental. Transmissioner hos BMW kommer ofte fra transmissionsspecialisterne ZF eller GM.

Hvad er de mest populære BMW-serier og -modeller?

BMW’s mest populære serier og modeller er BMW 3-serie og BMW 5-serie. BMW 3-serien blev længe betragtet som den bedst sælgende BMW-model nogensinde. IfølgeFederal Motor Transport Authority er BMW X1 denmest nyregistrerede BMW-model i 2023.

Hvad er BMW’s historie?

BMW’s historie begynder i 1916 med fusionen af to virksomheder, kendt som Bayerische Motoren Werke fra 1917. Efter konstruktionen af flymotorer blev den første BMW-motorcykel præsenteret i 1923, og den første bil blev produceret på licens i 1929. De første egenudviklede biler fulgte i 1932, og BMW’s nyregitter begyndte at pryde bilernes front i 1933. Efter Anden Verdenskrig kunne BMW genoptage bilproduktionen og har fortsat med at udvikle sig lige siden. Mini og Rolls-Royce har været en del af BMW siden 2000.

Hvad står BMW for?

Forkortelsen BMW står for Bayerische Motoren Werke. BMW selv står for meget mere. I dag ser BMW ikke kun sig selv som en udvikler af førsteklasses køretøjsteknologi, men ønsker også at kombinere dette med økonomi og økologi.

Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

shipping iconEkspres levering

Hvis tiden er vigtig – og når du ønsker din reservedel leveret hurtigt på din adresse. Bedst når du ønsker din brugte reservedel sendt direkte til din adresse, og når du har brug for en meget hurtig levering. Vælger du ekspreslevering, vil du modtage din brugte reservedel indenfor 1-2 hverdage.

shipping iconStandard levering

Hvis du ønsker varen leveret på din adresse. Bedst når du ønsker din reservedel sendt direkte til din adresse. Vælger du standard levering, vil du modtage din reservedel indenfor 3-5 hverdage.

 • BMW 3 (E46) - Blinklygte - forskærm
  Blinklygte - forskærm BMW 3 (E46)
  • Original Nummer: 63138370720
  • Position: Højre
  • KM: 179980
  • År: 1999
  • Varenummer: D_0041_1169883
  Mere info
  305,86 DKK Ekskl. moms: 244,69 Levering: 2-4 hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • BMW 5 Touring (E34) - Kontakt -lygter
  Kontakt -lygter BMW 5 Touring (E34)
  • Original Nummer: 8 351 241.9
  • KM: 147000
  • År: 1994
  • Varenummer: F_0001_60268
  Mere info
  332,69 DKK Ekskl. moms: 266,15 Levering: 2-3 hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • BMW 3 (E36) - Relæ - lys
  Relæ - lys BMW 3 (E36)
  • Original Nummer: 332019456
  • KM: 119650
  • År: 1993
  • Varenummer: F_0001_152184
  Mere info
  332,69 DKK Ekskl. moms: 266,15 Levering: 2-3 hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • BMW - Relæ - lys
  Relæ - lys BMW
  • Original Nummer: 332019456
  • Varenummer: F_0001_152185
  Mere info
  332,69 DKK Ekskl. moms: 266,15 Levering: 2-3 hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • BMW - Relæ - lys
  Relæ - lys BMW
  • Original Nummer: 332019456
  • Varenummer: F_0001_152188
  Mere info
  332,69 DKK Ekskl. moms: 266,15 Levering: 2-3 hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • BMW - Relæ - lys
  Relæ - lys BMW
  • Original Nummer: 332019456
  • Varenummer: F_0001_152189
  Mere info
  332,69 DKK Ekskl. moms: 266,15 Levering: 2-3 hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • BMW 5 (E34) - Kontakt -lygter
  Kontakt -lygter BMW 5 (E34)
  • KM: 167000
  • Varenummer: F_0001_67477
  Mere info
  332,69 DKK Ekskl. moms: 266,15 Levering: 2-3 hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • BMW X1 (E84) - Nummerplade - lygte
  Nummerplade - lygte BMW X1 (E84)
  • Original Nummer: BMW,63267193293,
   63267193293
  • Position: Venstre
  • KM: 214382
  • År: 2010
  • Varenummer: F_0001_337723
  Mere info
  332,69 DKK Ekskl. moms: 266,15 Levering: 2-3 hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • BMW X1 (E84) - Nummerplade - lygte
  Nummerplade - lygte BMW X1 (E84)
  • Original Nummer: BMW,63267193293,
   63267193293
  • Position: Højre
  • KM: 214382
  • År: 2010
  • Varenummer: F_0001_337724
  Mere info
  332,69 DKK Ekskl. moms: 266,15 Levering: 2-3 hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • BMW 3 (F30, F80) - Nummerplade - lygte
  Nummerplade - lygte BMW 3 (F30, F80)
  • Original Nummer: BMW,63267193293,
   63267193293
  • Position: Venstre
  • KM: 150000
  • År: 2013
  • Varenummer: F_0001_335950
  Mere info
  332,69 DKK Ekskl. moms: 266,15 Levering: 2-3 hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes