Menu toggle

Velkommen

BRUGTE RESERVEDELE Til SEAT

LIGE NU 52.097 Dele til salg

Vælg din model

Nummerpladesøgning

eller vælg model

Søg på OEM, Motorkode, m.m.

BRUGTE RESERVEDELE Til SEAT

LIGE NU 52.097 Dele til salg

Vælg din model

Europas største udvalg af reservedele

Gratis og hurtig levering

Fuld retur- og reklamationsret

Vælg din model

Indhold

1. Hvorfor skal jeg købe originale, brugte Seat-reservedele fra Autoparts24?

2. Hvor mange Seat-reservedele er tilgængelige hos Autoparts24?

3. Hvordan genkender man originale Seat-reservedele hos Autoparts24?

4. Hvad skal man huske på med elektroniske Seat-dele?

5. Er Seat-dele kompatible med andre VAG Group-mærker?

6. Hvorfor er Autoparts24 et bedre valg end den lokale skrotplads?

7. Hvordan kan du sikre dig, at en Seat-del passer til din bil?

8. Hvordan finder man Seat-reservedele i Autoparts24’s katalog?

9. Hvordan finder jeg reservedelsnummeret til min specifikke Seat-model og årgang?

10. Hvor kan jeg finde reservedelsnummeret på en Seat-reservedel?

11. Er der kvalitetsforskelle mellem originale og eftermarkedsdele til Seat?

12. Hvilke risici er der ved at bruge brugte dele i min Seat?

13. Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber brugte Seat-reservedele?

14. Hvordan kan jeg identificere forfalskede originale Seat-dele?

15. Hvordan er priserne på brugte Seat-reservedele sammenlignet med andre bilmærker?

16. Hvordan er den generelle kvalitet af brugte Seat-reservedele sammenlignet med andre bilmærker?

17. Hvordan er den generelle kvalitet af brugte Seat-motorer sammenlignet med andre mærker med hensyn til generel levetid/ydelse?

18. Hvordan er den generelle kvalitet af brugte Seat-gearkasser sammenlignet med andre mærker med hensyn til generel levetid/ydelse?

19. Hvordan finder jeg ud af, om en Seat-reservedel er omfattet af en tilbagekaldelse?

20. Er der garanti på brugte Seat-reservedele?

21. Hvorfor er priserne på Seat-reservedele hos Autoparts24 så fordelagtige?

22. Hvilke fordele tilbyder Autoparts24 grossister og værksteder?

23. Hvor sikkert og kundevenligt er det at handle hos Autoparts24?

24. Hvorfor skal du vælge Autoparts24 til dine Seat-reservedele?

25. I hvilke lande fremstilles Seat bildele?

26. Hvilke leverandører bruger Seat til originale bildele?

27. Hvad er Seats mest populære serier/modeller?

28. Hvad er Seats historie?

Hvorfor skal jeg købe originale, brugte Seat-reservedele fra Autoparts24?

autoparts24.dk er din pålidelige leverandør af brugte Seat-reservedele af høj kvalitet. Vores omfattende lager af reservedele kommer direkte fra bilens genbrugscenter og tilbyder dig et bredt udvalg til konkurrencedygtige priser.

Hvor mange Seat-reservedele er tilgængelige hos Autoparts24?

Autoparts24 har 52.592 Seat-reservedele, som vi får direkte fra 120 bilgenbrugspladser i Tyskland og Europa. Dette store antal tilgængelige dele giver Seat-ejere et varieret udvalg og øger sandsynligheden for at finde den reservedel, de har brug for, hurtigt og nemt.

Hvordan genkender man originale Seat-reservedele hos Autoparts24?

Seat-originalnumre er normalt en kombination af tal og bogstaver, men ikke altid. Det sidste bogstav i et originalt nummer angiver, hvor gammel delen er – startende med “A” for den første version, efterfulgt af “B” for den næste opdatering og så videre.

Hvad skal man huske på med elektroniske Seat-dele?

Med elektroniske Seat-dele er det ikke nok, at det originale nummer stemmer overens. Softwareversionen skal være identisk. Det sikrer man ved at sammenligne en trecifret kode på donor- og modtagerbilen. Autoparts24 kan hjælpe dig med at afgøre, om en del er kompatibel med din bils trecifrede kode.

Er Seat-dele kompatible med andre VAG Group-mærker?

Ja, mange Seat-reservedele er kompatible med andre køretøjer fra VAG Group, herunder Skoda, Audi, Porsche og VW. Denne kompatibilitet udvider Seat-ejernes muligheder for at finde den rigtige reservedel.

Hvorfor er Autoparts24 et bedre valg end den lokale skrotplads?

Autoparts24 tilbyder et moderne alternativ til den traditionelle lokale skrotplads. Vores kunder foretrækker at søge efter brugte reservedele online, da Autoparts24 tilbyder et meget større udvalg af Seat-reservedele end de fleste lokale leverandører. Autoparts24 tilbyder også mulighed for returnering og en 2-årig garantiperiode.

Hvordan kan du sikre dig, at en Seat-del passer til din bil?

Med muligheden for at finde brugte dele med din Seat’s VIN/chassisnummer eller OEM-nummer, minimerer Autoparts24 risikoen for fejlkøb og sikrer en høj nøjagtighed af reservedelenes pasform.

Hvordan finder man Seat-reservedele i Autoparts24’s katalog?

Vores brugervenlige katalog giver dig mulighed for at søge specifikt efter den Seat-reservedel, du har brug for, ved hjælp af dit stelnummer, nøglenummer eller OEM-nummer, hvilket gør søgningen effektiv og målrettet.

Hvordan finder jeg reservedelsnummeret til min specifikke Seat-model og årgang?

Professionelle værksteder kan finde reservedelsnummeret til en bestemt Seat-model og -årgang ved hjælp af det elektroniske reparations- og værkstedsinformationssystem. På Autoparts24 kan professionelle og private kunder finde den rigtige Seat-reservedel ved hjælp af søgefunktionen.

Hvor kan jeg finde reservedelsnummeret på en Seat-reservedel?

Reservedelsnummeret på en Seat-reservedel kan ofte findes i form af et klistermærke eller på en banderole. Nummeret er også præget på nogle Seat-dele. Seat bruger et system med 9-delte varenumre. I de fleste tilfælde er numrene analoge med dem i VW-koncernen.

Er der kvalitetsforskelle mellem originale og eftermarkedsdele til Seat?

Der kan sagtens være kvalitetsforskelle mellem originale og eftermarkedsdele til Seat. Seat og den tilknyttede Volkswagen Group lægger stor vægt på pasform og kvalitet, når de udvikler dele. Denne kvalitetsstandard mangler nogle gange i replikaer.

Hvilke risici er der ved at bruge brugte dele i min Seat?

Der er næsten ingen risici ved at bruge brugte Seat-dele, så længe nogle få punkter overholdes. For eksempel skal den brugte Seat-del være helt intakt og af god kvalitet. Autoparts24-partnere kontrollerer de tilbudte Seat-reservedele, før de sælger dem.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber brugte Seat-reservedele?

Når du køber brugte Seat-reservedele, skal du være opmærksom på reservedelsnummer, stand og kilometertal. Seat bruger VW’s sortiment til mange af bilens dele, hvilket betyder, at mange dele er identiske. Nogle Seat-reservedele passer kun til bestemte modelvarianter.

Hvordan kan jeg identificere forfalskede originale Seat-dele?

Forfalskede originale Seat-dele kan identificeres på forskellige måder. Seat-logoet eller varenummeret mangler ofte. En alt for favorabel pris er også mærkbar. Hvis et VW-logo er skjult under Seat-logoet, er det ikke nødvendigvis en forfalskning.

Hvordan er priserne på brugte Seat-reservedele sammenlignet med andre bilmærker?

Priserne på brugte Seat-dele anses for at være gunstige sammenlignet med andre bilmærker. For eksempel kan en vandpumpe til den populære Seat Ibiza fås hos Autoparts24 fra omkring 50 euro. Brugte vandpumper til VW Golf eller Mercedes A-Klasse er ofte noget dyrere.

Hvordan er den generelle kvalitet af brugte Seat-reservedele sammenlignet med andre bilmærker?

Der er sjældent noget galt med den generelle kvalitet af brugte Seat-reservedele. Seat-dele kommer enten fra VW-koncernen eller fra lokale leverandører af den spanske bilproducent. Seat-dele behøver ikke at vige tilbage for sammenligning med andre bilmærker.

Hvordan er den generelle kvalitet af brugte Seat-motorer sammenlignet med andre mærker med hensyn til generel levetid/ydelse?

Kvaliteten af brugte Seat -motorer anses generelt for at være god med hensyn til generel levetid og kilometertal. Til sine bilmodeller bruger Seat ofte det gennemprøvede og testede Volkswagen-motorprogram. Brugte Seat TDI- og TSI-motorer præsterer lige så godt som dem fra VW.

Hvordan er den generelle kvalitet af brugte Seat-gearkasser sammenlignet med andre mærker med hensyn til generel levetid/ydelse?

Kvaliteten af brugte Seat -gearkasser med hensyn til generel levetid og kilometertal betragtes som god sammenlignet med andre bilmærker. Seat bruger for det meste gennemprøvede manuelle gearkasser og DSG-gearkasser fra Volkswagen-koncernen. Kvaliteten er sammenlignelig.

Hvordan finder jeg ud af, om en Seat-reservedel er omfattet af en tilbagekaldelse?

Seat annoncerer nogle gange direkte på sin hjemmeside, om en Seat-reservedel er omfattet af en tilbagekaldelse. For eksempel tilbagekaldelsen af airbags fra producenten Takata, der er installeret i Seat. Desuden har den tyske motorstyrelse en liste over tilbagekaldelser af Seat-reservedele i sin database.

Er der garanti på brugte Seat-reservedele?

Garantiperioden for brugte Seat-reservedele er normalt 12 måneder, hvilket svarer til den minimale garantiperiode. Autoparts24 tilbyder dog 24 måneders garanti på alle dele, hvilket er meget usædvanligt i denne branche.

Hvorfor er priserne på Seat-reservedele hos Autoparts24 så fordelagtige?

Takket være vores engagement i genbrug af bildele er vi i stand til at tilbyde Seat-reservedele til favorable priser. Det giver dig en omkostningseffektiv løsning til vedligeholdelse og reparation af din bil.

Hvilke fordele tilbyder Autoparts24 grossister og værksteder?

Autoparts24 er en pålidelig kilde til Seat-reservedele for både grossister og værksteder. Vores fordelagtige priser og store udvalg gør os til den ideelle partner.

Hvor sikkert og kundevenligt er det at handle hos Autoparts24?

Autoparts24 tilbyder sikre betalingsmetoder, gratis forsendelse, en omfattende returpolitik og tysktalende kundeservice, hvilket gør handlen så sikker og bekvem som muligt.

Hvorfor skal du vælge Autoparts24 til dine Seat-reservedele?

Vores ‘Outstanding’ TrustPilot-score understreger vores engagement i kundetilfredshed og kvalitet. Vælg Autoparts24 for en pålidelig, bekvem og omkostningseffektiv løsning til alle dine behov for Seat-reservedele.

I hvilke lande fremstilles Seat bildele?

Seat-reservedele fremstilles i forskellige lande. Den spanske bilproducent har dog et særligt fokus på produktion af bildele i Spanien. Seat har meddelt, at de har til hensigt at styrke deres leverandørnetværk i Spanien yderligere for at forkorte forsyningskæderne.

Hvilke leverandører bruger Seat til originale bildele?

Seat bruger forskellige reservedelsproducenter som leverandører af originale bildele. Mange dele er de samme som hos moderselskabet VW og bruges i biler af begge mærker. Seat er afhængig af store leverandører som Continental, Autoneum og Johnson Controls.

Hvad er Seats mest populære serier/modeller?

Seat’s mest populære modeller er Seat Ibiza og Seat Leon. Ifølge indregistreringsstatistikker fra den tyske motorstyrelse var Leon-modellen den mest nyindregistrerede Seat i 2023. På verdensplan solgte Seat flest Seat Arona i 2023.

Hvad er Seats historie?

Seats historie begynder i 1950, hvor Seat først byggede licensmodeller fra Fiat. Licensmodeller fra Volkswagen blev tilføjet fra 1980’erne. Seat blev en del af Volkswagen-koncernen i 1986. I dag er Seat den eneste fuldt dækkende bilproducent i Spanien.

Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

shipping iconEkspres levering

Hvis tiden er vigtig – og når du ønsker din reservedel leveret hurtigt på din adresse. Bedst når du ønsker din brugte reservedel sendt direkte til din adresse, og når du har brug for en meget hurtig levering. Vælger du ekspreslevering, vil du modtage din brugte reservedel indenfor 1-2 hverdage.

shipping iconStandard levering

Hvis du ønsker varen leveret på din adresse. Bedst når du ønsker din reservedel sendt direkte til din adresse. Vælger du standard levering, vil du modtage din reservedel indenfor 3-5 hverdage.

 • SEAT IBIZA Mk IV (6J5, 6P1) - Blinklygte - forskærm
  Blinklygte - forskærm SEAT IBIZA Mk IV (6J5, 6P1)
  • Original Nummer: 6L0 949 117 A,
   6L0 949 117 A
  • Position: Højre
  • KM: 154030
  • År: 2011
  • Varenummer: D_0133_796588
  Mere info
  24,00 DKK Ekskl. moms: Levering: hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • SEAT ALTEA (5P1) - Blinklygte - forskærm
  Blinklygte - forskærm SEAT ALTEA (5P1)
  • Position: Højre
  • KM: 177000
  • År: 2005
  • Varenummer: A_0029_V39373
  Mere info
  394,11 DKK Ekskl. moms: 315,29 Levering: 3-4 hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • SEAT ALTEA (5P1) - Blinklygte - forskærm
  Blinklygte - forskærm SEAT ALTEA (5P1)
  • Position: Venstre
  • KM: 177000
  • År: 2005
  • Varenummer: A_0029_V39403
  Mere info
  25,00 DKK Ekskl. moms: Levering: hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • SEAT ALTEA XL (5P5, 5P8) - Blinklygte - forskærm
  Blinklygte - forskærm SEAT ALTEA XL (5P5, 5P8)
  • Original Nummer: 6L0949117A,
   6L0949117A
  • Position: Venstre
  • KM: 134100
  • År: 2008
  • Varenummer: D_0122_2231739
  Mere info
  28,80 DKK Ekskl. moms: Levering: hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • SEAT IBIZA Mk II (6K1) - Blinklygte - forskærm
  Blinklygte - forskærm SEAT IBIZA Mk II (6K1)
  • Original Nummer: 6K0953049,
   6K0953049,
   SEAT,6K0953049
  • Position: Venstre, for
  • KM: 53295
  • År: 1999
  • Varenummer: F_0001_76859
  Mere info
  29,94 DKK Ekskl. moms: Levering: hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • SEAT IBIZA Mk II (6K1) - Blinklygte - forskærm
  Blinklygte - forskærm SEAT IBIZA Mk II (6K1)
  • Original Nummer: 3A0949101A,
   3A0949101A,
   SEAT,3A0949101A
  • Position: Venstre
  • KM: 53295
  • År: 1999
  • Varenummer: F_0001_76860
  Mere info
  29,94 DKK Ekskl. moms: Levering: hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • SEAT IBIZA Mk II (6K1) - Blinklygte - forskærm
  Blinklygte - forskærm SEAT IBIZA Mk II (6K1)
  • Position: Venstre, for
  • Varenummer: F_0001_38461
  Mere info
  29,94 DKK Ekskl. moms: Levering: hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • SEAT IBIZA Mk II (6K1) - Blinklygte - forskærm
  Blinklygte - forskærm SEAT IBIZA Mk II (6K1)
  • Position: Venstre
  • KM: 145000
  • År: 1994
  • Varenummer: F_0001_38466
  Mere info
  29,94 DKK Ekskl. moms: Levering: hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • SEAT IBIZA Mk II (6K1) - Blinklygte - forskærm
  Blinklygte - forskærm SEAT IBIZA Mk II (6K1)
  • Position: Venstre
  • År: 1997
  • Varenummer: F_0001_38467
  Mere info
  29,94 DKK Ekskl. moms: Levering: hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes
 • SEAT IBIZA Mk II (6K1) - Blinklygte - forskærm
  Blinklygte - forskærm SEAT IBIZA Mk II (6K1)
  • Position: Venstre
  • KM: 78000
  • År: 1994
  • Varenummer: F_0001_38470
  Mere info
  29,94 DKK Ekskl. moms: Levering: hverdage Læg i indkøbskurv
  Hurtigere levering kan tilkøbes