Menu toggle

Velkommen

Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

shipping iconEkspres levering

Hvis tiden er vigtig – og når du ønsker din reservedel leveret hurtigt på din adresse. Bedst når du ønsker din brugte reservedel sendt direkte til din adresse, og når du har brug for en meget hurtig levering. Vælger du ekspreslevering, vil du modtage din brugte reservedel indenfor 1-2 hverdage.

shipping iconStandard levering

Hvis du ønsker varen leveret på din adresse. Bedst når du ønsker din reservedel sendt direkte til din adresse. Vælger du standard levering, vil du modtage din reservedel indenfor 3-5 hverdage.

Brugt katalysator / partikelfilter til til salg

Find katalysator / partikelfilter nu:

Søg via: Nummerplade | Originalnummer | Bilmærker

Vælg bilmærke for at finde din reservedel

Sorter efter:

Audi

Audi

Dele til salg: 709

BMW

BMW

Dele til salg: 317

Citroën

Citroën

Dele til salg: 445

Dacia

Dacia

Dele til salg: 40

Fiat

Fiat

Dele til salg: 209

Ford

Ford

Dele til salg: 453

Honda

Honda

Dele til salg: 74

Hyundai

Hyundai

Dele til salg: 289

Kia

Kia

Dele til salg: 295

Mazda

Mazda

Dele til salg: 167

Mitsubishi

Mitsubishi

Dele til salg: 162

Nissan

Nissan

Dele til salg: 273

Opel

Opel

Dele til salg: 507

Peugeot

Peugeot

Dele til salg: 567

Saab

Saab

Dele til salg: 116

Seat

Seat

Dele til salg: 210

Skoda

Skoda

Dele til salg: 487

Toyota

Toyota

Dele til salg: 573

Volvo

Volvo

Dele til salg: 531

VW

VW

Dele til salg: 1.598

Katalysator / partikelfilter

Katalysator / partikelfilter (10.759 stk.)

10.759 brugte reservedele til salg direkte fra ophug til værksteder og private

Alle priser er inklusiv moms og fragt til Danmark.

Her finder du din brugte originale katalysator til bilen – lige her og lige nu.

Med Autoparts24 som din reservedelspartner er du altid sikret hurtig adgang til det aller største fælles datalager for europæisk autoophug og autogenbrug. Autoparts24 har her samlet overblikket over et meget stort antal fuldt funktionsdygtige brugte originale katalysatorer til alle automærker, automodeller og årgange.

Vi er uden sammenligning den største markedsplads i Europa indenfor autoophug og autogenbrug. Vi leverer kun brugte originale reservedele – og det gør vi til alle biler uanset mærke, model og årgang. Nemt og hurtigt kan du finde den brugte katalysator du mangler og straks du har købt reservedelen i webshoppen, er den på vej til dig.

Søger du en kvalitetsbaseret brugt katalysator til din bil, er du landet det rigtige sted. Du er nemlig landet på Europas absolut største webshop for brugte originale autodele og her kan du altid finde lige den brugte reservedel, du står og mangler. Uanset hvor reservedelen skal leveres, kan vi hjælpe dig.

Autoparts24 er autoophuggernes datalager for brugte katalysatorer, og vi står altid klar med det absolut største udvalg i Europa. Du kan trygt købe din brugte reservedel hos Autoparts24. Den brugte reservedel er nemlig testet af dygtige fagfolk indenfor autoophug og autogenbrug, og reservedelen er altid klar til at blive påmonteret direkte på din bil, når den ankommer til din adresse eller dit autoværksted.

Katalysatoren er en meget populær reservedeledel i Autoparts24 webshoppen. Det er nemlig en af de brugte reservedelskategorier, der købes aller mest når behovet for at udskifte en bildel er tilstede.

En katalysator er en meget væsentlig del af bilens udstødningssystem og sikrer en mindre udladning af de skadelige udstødningsgasser en bil i dag producerer.

Den brugte katalysator hjælper naturen med at nedbryde forskellige typer gasser og partikler, herunder kulbrinte, carbonoxid og nitrogendioxid. Disse tre stoffer en skadelige i naturen og derfor er det meget væsentligt at du som bilist og bilejer har installeret en fuld funktionsdygtig katalysator på din bil. Uanset om det er en brugt original katalysator eller en ny katalysator.

Alle biler udleder gasserne – uanset om din bil er benzindrevet eller dieseldrevet. Forbrændingsmotorernes udledning kan ikke undgås om end den originale brugte katalysator, du køber hos Autoparts24 sikrer en delvis nedbrydning via den rejse gasserne får igennem katalysatoren.

Katalysatorer er ikke den billigste reservedel til biler, du kan finde – den ligger typisk i den høje ende af prisskalaen. Derfor er det fantastisk, at du hos Autoparts24 kan finde og købe en brugt original katalysator nemt og billigt.

Alle de brugte originale katalysatorer du finder hos Autoparts24 er testet og fuldt funktionsdygtige. Det er nemt og enkelt for dig at finde og købe katalysatorer til langt de fleste biler.

Husk altid dette: Brugte originale katalysatorer til biler skaber længere levetid til din bil og beskyttelse af miljøet.

Det er vigtigt, at din bil altid har en brugt, original og funktionsdygtig katalysator monteret på bilen.

Køb altid din originale katalysator på Autoparts24. Så er du samtidig sikret 30 dages returret og fuld reklamationsret.

Sådan finder du din katalysator

Autoophuggernes datalager for originale brugte katalysatorer. Det er den bedste beskrivelse af Autoparts24, når du skal finde og købe en katalysator. Når du står og mangler denne brugte bildel til din bil, er webshoppen altid klar til at hjælpe dig.

Med vores stærke partnerskab med de aller dygtigste autoophuggere i Europa, samler vi alle de originale brugte katalysatorer, der er tilgængelige på det absolut største fælleslager for autoophug og genbrug af bildele i både Danmark og hele Europa.

Du kan nemt og hurtigt finde din brugte originale katalysator hos Autoparts24.

Sådan gør du:

  • Find din brugte katalysator ved at indtaste din nummerplade.
  • Find katalysator ved at indtaste bildelens unikke reservedelsnummer (OE-nummeret) kode. Nummeret finder du normalvis påtrykket / indgraveret i den gamle auto katalysator, du skal udskifte.
  • Find din nye katalysator ved at benytte bilens mærke, bilens model og bilens årgang. Du kan nemt benytte Autoparts24s søgefunktion på denne side.

Generelt om brugte autodele hos Autoparts24

Vi skaber et samlet fælleslager for over 100 professionelle autoophuggere i Europa og bygger Danmarks største reservedelslager for billige, brugte originale reservedele til biler og autogenbrug.

Med Autoparts24 professionelle markedsplads, er du altid sikret direkte adgang til vores meget store lager indenfor autogenbrug. Vi gør det nemt for dig at finde og købe de brugte autodele, du mangler. De mange brugte reservedele du finder i webshoppen, står altid klar på lager og delen kan uden problemer installeres på din bil, efter du har modtaget reservedeledelen hurtigt på din adresse.

Fragten af din brugte katalysator er gratis, du sikres altid 30 dages returret – og vi er altid klar til hjælpe dig på både telefon og mail, hvis du har spørgsmål.

Reservedele til salg af typen katalysator / partikelfilter fordelt på bilmærker

Vores mere end 120 autoophuggere har lige nu mere end 11347 af typen katalysator / partikelfilter til salg på Autoparts24 og her kan du se, hvordan de brugte autodele fordeler sig pr. bilmærke. F.eks. kan du se, at der lige nu er 2555 til salg af mærket VW hvilket svarer til 23 % af alle brugte reservedele i kategorien katalysator / partikelfilter.

Solgte reservedele af typen katalysator / partikelfilter fordelt på bilmærker

Baseret på vores indsigt i mere end 120 autoophuggeres lagre, kan vi se, hvordan salget af reservedele af typen katalysator / partikelfilter fordeler sig på bilmærkerne. F.eks. kan du se, at der solgt 5094 af typen katalysator / partikelfilter af mærket VW hvilket svarer til 20 % af alle solgte brugte reservedele i kategorien katalysator / partikelfilter.

Priser på reservedele af typen katalysator / partikelfilter

Her kan du se, hvordan vores autoophuggere har prissat reservedelene i kategorien katalysator / partikelfilter. Dvs. du har mulighed for at få indsigt i prisen på en reservedel af typen katalysator / partikelfilter, og dermed blive klogere på, hvilke autodele, der er hhv. billige og dyre.

Den gennemsnitlige pris på en reservedel af typen katalysator / partikelfilter til salg på Autoparts24 er 2063 DKK.

Priser på solgte reservedele af typen katalysator / partikelfilter

Her kan du se prisen på de autodele af typen katalysator / partikelfilter, som vores autoophuggere omsætter. Dvs. du kan vurdere, hvorvidt der bliver solgt flest dele i den billige ende eller den dyre ende af skalaen. Sammenholdt med grafen ovenfor, der viser reservedelenes udbudspris, kan du vurdere sammenhængen mellem udbud og efterspørgsel på autoreservedele af typen katalysator / partikelfilter.

Den gennemsnitlige pris på en solgt reservedel af typen katalysator / partikelfilter fra en af vores autoophuggere på Autoparts24 er 1668 DKK