Menu toggle

Velkommen

Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

shipping iconEkspres levering

Hvis tiden er vigtig – og når du ønsker din reservedel leveret hurtigt på din adresse. Bedst når du ønsker din brugte reservedel sendt direkte til din adresse, og når du har brug for en meget hurtig levering. Vælger du ekspreslevering, vil du modtage din brugte reservedel indenfor 1-2 hverdage.

shipping iconStandard levering

Hvis du ønsker varen leveret på din adresse. Bedst når du ønsker din reservedel sendt direkte til din adresse. Vælger du standard levering, vil du modtage din reservedel indenfor 3-5 hverdage.

Find din brugte reservedel via dit OEM nummer på Autoparts24

Find baglygte nu:

Søg via: Nummerplade | Originalnummer | Bilmærker

Vælg bilmærke for at finde din reservedel

Sorter efter:

Audi

Audi

Dele til salg: 1.757

BMW

BMW

Dele til salg: 1.926

Citroën

Citroën

Dele til salg: 2.172

Dacia

Dacia

Dele til salg: 173

Fiat

Fiat

Dele til salg: 1.067

Ford

Ford

Dele til salg: 3.461

Honda

Honda

Dele til salg: 519

Hyundai

Hyundai

Dele til salg: 1.538

Kia

Kia

Dele til salg: 1.022

Mazda

Mazda

Dele til salg: 1.435

Mitsubishi

Mitsubishi

Dele til salg: 1.013

Nissan

Nissan

Dele til salg: 1.134

Opel

Opel

Dele til salg: 2.233

Peugeot

Peugeot

Dele til salg: 2.104

Saab

Saab

Dele til salg: 1.260

Seat

Seat

Dele til salg: 1.346

Skoda

Skoda

Dele til salg: 1.126

Toyota

Toyota

Dele til salg: 1.985

Volvo

Volvo

Dele til salg: 3.260

VW

VW

Dele til salg: 5.012

Baglygte

Baglygte (47.062 stk.)

47.062 brugte reservedele til salg direkte fra ophug til værksteder og private

Alle priser er inklusiv moms og fragt til Danmark.

Find brugte originale baglygter til din bil her.

Autoparts24 er et fælles datalager for autoophug i Europa, og samler overblikket over brugte originale baglygter til alle bilmærker, bilmodeller og årgange.

Vi er Europas største markedsplads for autoophug og autogenbrug af originale reservedele til alle biler.

Uanset om det er en højre baglygte eller en venstre forlygte du mangler, kan du altid finde din originale brugte autodel her.

Autoparts24 er de europæiske autoophuggers datalager for baglygte, og vi står altid klar med et stort lager.

Baglygter er en af de brugte autodele, der er mest søgt efter i Autoparts24 shoppen. Den primære årsag til at det netop er denne reservedel, der købes mest, er at baglygter til biler er den del på bilen som oftest indgår i skader i trafikken. I langt de fleste skader, er det udelukkende den brugte baglygte der er beskadiget og billygten er rimelig enkel at fremskaffe til de fleste biler hos Autoparts24.

I 2016 udrullede EU nye regler om kørelys på biler. Alle nye typegodkendte biler skal køre med lys både for lygterne foran og for lygterne bagved – også om dagen.

Mange biler er i dag forsynet med automatisk lyskontrol og ved hjælp af lux sensor i bilen, vil både forlygterne og baglygterne tænde og slukke afhængig af dagslysets forhold.

Husk: Baglygter til biler skaber højere sikkerhed i trafikken – både for dig der kører bilen og for alle øvrige trafikanter omkring dig.

Derfor er det vigtigt, at din bil altid har en original funktionsdygtig baglygte monteret på bilen.

Sådan finder du din baglygte

Autoophuggernes datalager for originale brugte baglygte. Det er den rigtige beskrivelse af Autoparts24, når du står og mangler denne brugte autodel.

Vi har samlet alle de originale brugte baglygter der er tilgængelige på dette store fælleslager for autoophug – både i Danmark og hele Europa.

Du kan nemt og hurtigt finde din brugte baglygte hos Autoparts24.

Sådan gør du:

  • Find baglygten ved at indtaste din nummerplade.
  • Find baglygten ved at indtaste autodelens unikke varenummer – OE-nummeret. Nummeret finder du på den reservedel der skal udskiftes.
  • Find baglygten ved at benytte bilens mærke, bilens model og bilens årgang.

Generelt om brugte autodele hos Autoparts24

Vi er fælleslageret for over 120 europæiske autoophuggere og Danmarks største datalager for billige, brugte reservedele til biler og autogenbrug.

Autoparts24 sikrer dig altid hurtig adgang til et meget stort lager inden for autogenbrug, og vi gør det nemt at finde og købe de brugte autodele, du mangler. Alle de brugte reservedele står klar på lager, og delen kan installeres på bilen, efter du har modtaget autodelen på din adresse.

Fragten er altid gratis, du har 30 dages returret, og vi er altid klar til hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

 

Reservedele til salg af typen baglygte fordelt på bilmærker

Vores mere end 120 autoophuggere har lige nu mere end 32901 af typen baglygte til salg på Autoparts24 og her kan du se, hvordan de brugte autodele fordeler sig pr. bilmærke. F.eks. kan du se, at der lige nu er 5786 til salg af mærket VW hvilket svarer til 18 % af alle brugte reservedele i kategorien baglygte.

Solgte reservedele af typen baglygte fordelt på bilmærker

Baseret på vores indsigt i mere end 120 autoophuggeres lagre, kan vi se, hvordan salget af reservedele af typen baglygte fordeler sig på bilmærkerne. F.eks. kan du se, at der solgt 17675 af typen baglygte af mærket VW hvilket svarer til 21 % af alle solgte brugte reservedele i kategorien baglygte.

Priser på reservedele af typen baglygte

Her kan du se, hvordan vores autoophuggere har prissat reservedelene i kategorien baglygte. Dvs. du har mulighed for at få indsigt i prisen på en reservedel af typen baglygte, og dermed blive klogere på, hvilke autodele, der er hhv. billige og dyre.

Den gennemsnitlige pris på en reservedel af typen baglygte til salg på Autoparts24 er 265 DKK.

Priser på solgte reservedele af typen baglygte

Her kan du se prisen på de autodele af typen baglygte, som vores autoophuggere omsætter. Dvs. du kan vurdere, hvorvidt der bliver solgt flest dele i den billige ende eller den dyre ende af skalaen. Sammenholdt med grafen ovenfor, der viser reservedelenes udbudspris, kan du vurdere sammenhængen mellem udbud og efterspørgsel på autoreservedele af typen baglygte.

Den gennemsnitlige pris på en solgt reservedel af typen baglygte fra en af vores autoophuggere på Autoparts24 er 312 DKK