Menu toggle

Velkommen

Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

shipping iconEkspres levering

Hvis tiden er vigtig – og når du ønsker din reservedel leveret hurtigt på din adresse. Bedst når du ønsker din brugte reservedel sendt direkte til din adresse, og når du har brug for en meget hurtig levering. Vælger du ekspreslevering, vil du modtage din brugte reservedel indenfor 1-2 hverdage.

shipping iconStandard levering

Hvis du ønsker varen leveret på din adresse. Bedst når du ønsker din reservedel sendt direkte til din adresse. Vælger du standard levering, vil du modtage din reservedel indenfor 3-5 hverdage.

Find din brugte abspumpe via dit OEM nummer på Autoparts24

Find abspumpe nu:

Søg via: Nummerplade | Originalnummer | Bilmærker

Vælg bilmærke for at finde din reservedel

Sorter efter:

Audi

Audi

Dele til salg: 2.668

BMW

BMW

Dele til salg: 1.880

Citroën

Citroën

Dele til salg: 2.031

Dacia

Dacia

Dele til salg: 369

Fiat

Fiat

Dele til salg: 1.042

Ford

Ford

Dele til salg: 2.343

Honda

Honda

Dele til salg: 449

Hyundai

Hyundai

Dele til salg: 1.254

Kia

Kia

Dele til salg: 1.503

Mazda

Mazda

Dele til salg: 674

Mitsubishi

Mitsubishi

Dele til salg: 683

Nissan

Nissan

Dele til salg: 1.490

Opel

Opel

Dele til salg: 2.357

Peugeot

Peugeot

Dele til salg: 2.566

Saab

Saab

Dele til salg: 733

Seat

Seat

Dele til salg: 1.271

Skoda

Skoda

Dele til salg: 1.691

Toyota

Toyota

Dele til salg: 2.456

Volvo

Volvo

Dele til salg: 2.171

VW

VW

Dele til salg: 5.578

Abspumpe

Abspumpe (47.236 stk.)

47.236 brugte reservedele til salg direkte fra ophug til værksteder og private

Alle priser er inklusiv moms og fragt til Danmark.

Du er nu tilstede på Europas største webshop for brugte originale reservedele til alle personbiler og her kan du altid finde den brugte autodel, du står og mangler. Du har bilen og vi har samlet det største udvalg af originale brugte reservedele, der passer til den.

Autoparts24 er de europæiske autoophuggers datalager for abs-pumper, og vi står altid klar med det største udvalg i Europa. Køber du en brugt original reservedel hos Autoparts24, er du altid garanteret, at den er fuld testet og funktionsdygtig, når den ankommer til din adresse eller dit autoværksted.

ABS pumper er en af de reservedele, der er mest efterspørgsel på i Autoparts24 shoppen.

ABS pumpen er et meget vigtigt sikkerhedssystem til din bil. Den hjælper dig med at fastholde kontrollen over bilen og holder dine bilhjul fuld funktionsdygtige når du bremser kraftigt op – uanset vejrforhold.

ABS pumpen er opbygget af forskellige autodele, herunder hastighedsføler, kontrolenhed, bremseventiler og selve pumpen.

ABS pumpens fornemmeste job er at frigøre tryk fra bremserne, så bremserne ikke låser og derved skaber risiko for at miste kontrollen over kørslen.

En slidt ABS pumpe er kritisk for din sikkerhed.

Alle de brugte originale abs-pumper, som du finder i shoppen hos Autoparts24, er testet af den autoophugger autodelen er lagerført hos. ABS pumpen er derved fuld funktionsdygtige.

Det er nemt og enkelt for dig at finde og købe abs-pumper til langt de fleste biler.

Husk: En fuld funktionsdygtig ABS pumpe til bilen skaber høj sikkerhed i trafikken – både for dig der kører bilen, og for alle de trafikanter der er omkring dig.

Det vigtigt, at din bil altid har en brugt, original og funktionsdygtig abs-pumpemonteret på bilen.

Sådan finder du din ABS pumpe

Autoophuggernes datalager for originale brugte ABS pumper.

Det er den beskrivelse af Autoparts24 der passer bedst, når du mangler denne bildel til din personbil.

Vi har samlet alle de originale brugte abs-pumper der er tilgængelige på det absolut største fælleslager for autogenbrug i Danmark og hele Europa.

Du kan nemt og hurtigt finde din brugte abs-pumpe hos Autoparts24.

Sådan gør du:

  • Find ABS pumpen ved at indtaste din nummerplade.
  • Find ABS pumpen ved at indtaste autodelens unikke reservedelsnummer (OE-nummer). Nummeret finder du normalvis påtrykket / indgraveret i den gamle abs-pumpe du skal udskifte.
  • Find din nye abs-pumpe ved at benytte bilens mærke, bilens model og bilens årgang.

Om brugte autodele hos Autoparts24

Vi er fælleslager for over 120 europæiske autoophuggere og Danmarks største datalager for billige, brugte reservedele til biler og autogenbrug.

Autoparts24 sikrer dig altid hurtig adgang til et meget stort lager indenfor autogenbrug, og vi gør det nemt at finde og købe de brugte autodele du mangler. Alle de brugte reservedele står klar på lager og delen kan installeres på bilen, efter du har modtaget autodelen på din adresse.

Fragten er altid gratis, du har 30 dages returret og vi er altid klar til hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Reservedele til salg af typen abspumpe fordelt på bilmærker

Vores mere end 120 autoophuggere har lige nu mere end 25661 af typen abspumpe til salg på Autoparts24 og her kan du se, hvordan de brugte autodele fordeler sig pr. bilmærke. F.eks. kan du se, at der lige nu er 5871 til salg af mærket VW hvilket svarer til 23 % af alle brugte reservedele i kategorien abspumpe.

Solgte reservedele af typen abspumpe fordelt på bilmærker

Baseret på vores indsigt i mere end 120 autoophuggeres lagre, kan vi se, hvordan salget af reservedele af typen abspumpe fordeler sig på bilmærkerne. F.eks. kan du se, at der solgt 4966 af typen abspumpe af mærket VW hvilket svarer til 20 % af alle solgte brugte reservedele i kategorien abspumpe.

Priser på reservedele af typen abspumpe

Her kan du se, hvordan vores autoophuggere har prissat reservedelene i kategorien abspumpe. Dvs. du har mulighed for at få indsigt i prisen på en reservedel af typen abspumpe, og dermed blive klogere på, hvilke autodele, der er hhv. billige og dyre.

Den gennemsnitlige pris på en reservedel af typen abspumpe til salg på Autoparts24 er 1877 DKK.

Priser på solgte reservedele af typen abspumpe

Her kan du se prisen på de autodele af typen abspumpe, som vores autoophuggere omsætter. Dvs. du kan vurdere, hvorvidt der bliver solgt flest dele i den billige ende eller den dyre ende af skalaen. Sammenholdt med grafen ovenfor, der viser reservedelenes udbudspris, kan du vurdere sammenhængen mellem udbud og efterspørgsel på autoreservedele af typen abspumpe.

Den gennemsnitlige pris på en solgt reservedel af typen abspumpe fra en af vores autoophuggere på Autoparts24 er 1421 DKK