Menu toggle

Velkommen

Bliv værkstedskunde allerede i dag

Login

Opret værksted

Bliv ringet op

Send mail

Autoparts24 tilbyder alle autoværksteder en gratis brugerprofil med særlige fordele.

Mere end en markedsplads for brugte originale reservedele

Autoparts24 tilbyder Europas største udvalg af brugte originale reservedele til alle bilmærker og bilmodeller. Vi samler over 100 forskellige autoophuggere og deres lager ét sted – og derfor får du nem adgang til over 3 millioner reservedele ét sted – Autoparts24.

Vi er en digital markedsplads, der er passioneret indenfor autoophug, reservedele til biler og autogenbrug. Vi har flere kollegaer med en spændende baggrund inden for autoophug og autoværksteds branchen.

Vi vigtigste mission er at give dig som kunder det største og bedste lager indenfor brugte originale reservedele. Vi tilbyder også renoverede reservedele, der for mange kunder er meget relevant – herunder gearkasser og bilmotorer.


Hvorfor Autoparts24

Lyder det svært at finde netop den reservedel du står og mangler - og hvor er prisen konkurrencedygtig? Bare roligt – vi gør det nemt og hurtigt for dig og dit værksted.

Med nummerpladesøgningen og de øvrige klassiske søgemuligheder, får du nemt og hurtigt overblikket over de reservedele, der matcher den konkrete bil. Og da Autoparts24 uden sammenligning er den største markedsplads, vil du oftest have mange reservedele at vælge ud fra. Valg, der bygger på det som netop er vigtigt for dig og din kunde – herunder kvalitet og pris. Du kan trygt og roligt købe handle hos os, da alle reservedele er fuld funktionsdygtige og bliver leveret lige til den adresse og værksted du ønsker.

Som værkstedskunde oplever du god service – service der bygger på høj kvalitet og effektiv ekspedition.


Hos Autoparts24 tilbyder vi altid:

Fuld returret i 14 dage – fortryder du købet, sender du blot reservedelen retur.

Fri fragt – når du køber en reservedel klarer vi fragten.

3 millioner originale reservedele – alle bilmærker og bilmodeller samlet ét sted.

Nem bestilling og hurtig levering

Særlige værkstedsfordele – dedikerede supportere og rabat.

Som værkstedskunde vil du opleve et stærkt samarbejde med os. Vi ved, at din service overfor din kunde er vigtig – og derfor er det også vigtigt for os.

Ring til os på 38 74 04 48 for at høre mere om dine fordele som værkstedskunde.


Prøv vores stærke nummerpladesøgning her:

Nummerpladesøgning

eller vælg model

Udvidet søgning

Søgningstype:

Søg

Levering

Leveringssikkerhed og leveringshastighed er altid vigtig – både dig som værkstedskunde og for os. Jeres kunde skal have repareret sin bil hurtigt og I står ofte og mangler reservedelen. Derfor er en hurtig levering vigtigt.

Reservedelenes lagre er placeret i flere forskellige steder i Europa, og værkstederne der køber hos os er fra hele verden. Når transport og geografi skal være effektivt skal der opbygges en effektiv og professionel fragt netværk der kan klare alle typer leveringsopgaver – og det har Autoparts24. Derfor klare vi alle fragtopgaver – uanset type af reservedel, lagerplacering og værkstedsadresse.

Vores netværk af autoophugger arbejde professionelt med at afmontere reservedelen fra bilen, rengøre delen og pakke den forsvarligt til transporten. Og derfra er transporten til dit værksted den sidste del af ”rejsen”. Det skal ske hurtigt og sikkert da fragt er en de primære kerneydelserne vi tilbyder vores kunderne i vores komplette løsninger. Høj kvalitet er meget vigtigt, og derfor benytter vi kun anerkendte fragtdistributører som DHL, UPS og Schenker. I vores leveringsløsning kan vi tilbyde 2 leveringsforhold:

1. Access point – levering til lokal distributionscenter inden for 2-5 dage

2. Standard levering – levering direkte til værkstedets adresse inden for 2-5 hverdage

3. Express levering - levering direkte til værkstedets adresse inden for 1-2 hverdage


Garanti

Alle køb foretaget på Autoparts24s hjemmeside er omfattet af købelovens mangels regler, herunder reglerne om reklamation.

Hvis der er fejl i ordren eller leveringen, meddeler du blot os dette inden 8 dage via reklamations- og retur systemet på webshoppen. Vær opmærksom på at reklamationen omfatter den købte vare og ikke løsdele, der medfølger. For motorer er løsdele: Kobling, turbo, vandpumpe og dyser mm.

Som værkstedskunde tilbyder Autoparts24 jer altid 6 måneders reklamationsret.