Menu toggle

Velkommen

Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

shipping iconEkspres levering

Hvis tiden er vigtig – og når du ønsker din reservedel leveret hurtigt på din adresse. Bedst når du ønsker din brugte reservedel sendt direkte til din adresse, og når du har brug for en meget hurtig levering. Vælger du ekspreslevering, vil du modtage din brugte reservedel indenfor 1-2 hverdage.

shipping iconStandard levering

Hvis du ønsker varen leveret på din adresse. Bedst når du ønsker din reservedel sendt direkte til din adresse. Vælger du standard levering, vil du modtage din reservedel indenfor 3-5 hverdage.

Find din brugte reservedel via dit OEM nummer på Autoparts24

Find gearkasse manuel nu:

Søg via: Nummerplade | Originalnummer | Bilmærker

Vælg bilmærke for at finde din reservedel

Sorter efter:

Audi

Audi

Dele til salg: 2.454

BMW

BMW

Dele til salg: 1.774

Citroën

Citroën

Dele til salg: 2.705

Dacia

Dacia

Dele til salg: 353

Fiat

Fiat

Dele til salg: 769

Ford

Ford

Dele til salg: 3.726

Honda

Honda

Dele til salg: 557

Hyundai

Hyundai

Dele til salg: 1.508

Kia

Kia

Dele til salg: 1.468

Mazda

Mazda

Dele til salg: 917

Mitsubishi

Mitsubishi

Dele til salg: 523

Nissan

Nissan

Dele til salg: 1.662

Opel

Opel

Dele til salg: 2.788

Peugeot

Peugeot

Dele til salg: 2.965

Saab

Saab

Dele til salg: 637

Seat

Seat

Dele til salg: 1.427

Skoda

Skoda

Dele til salg: 1.451

Toyota

Toyota

Dele til salg: 1.398

Volvo

Volvo

Dele til salg: 2.503

VW

VW

Dele til salg: 3.635

Gearkasse manuel

Gearkasse manuel (51.096 stk.)

51.096 brugte reservedele til salg direkte fra ophug til værksteder og private

Alle priser er inklusiv moms og fragt til Danmark.

Find brugte originale manuelle gearkasser til din bil her.

Autoparts24 er fælles datalager for autoophug og autogenbrug i Europa, og samler her overblikket over brugte originale manuelle gearkasser til alle bilmærker, bilmodeller og årgange.

Vi er Europas største digitale markedsplads for autoophug og autogenbrug af originale reservedele til alle biler. Og her finder og køber du nemmest den manuelle gearkasse du mangler.

Du er landet på Europas største webshop for brugte originale reservedele, og her kan du altid finde den brugte autodel du står og mangler.

Autoparts24 er de europæiske autoophuggers lager for manuelle gearkasser, og vi står altid klar med det største lager i Europa. Køber du en brugt original reservedel hos Autoparts24 er du altid garanteret, at den er fuld testet og funktionsdygtig, når den ankommer til din adresse eller dit autoværksted.

Manuelle gearkasser er en af de autodele, der er mest søgt efter i Autoparts24 shoppen.

Den primære årsag til at det netop er denne reservedel, der er mest populær hos vores mange brugere er at bilens gearkasse, er en af de dele på bilen, der belastes mest i den almene daglige bilkørsel. Skiftemekanismen i den manuelle gearkasse slides løbende, da du presser en statisk skiftemekanisme op mod et roterende tandhjul.

Der er 4 almindelige gode råd til at mindske slitage på din gearkasse og give din manuelle gearkasse et langt og godt liv:

  1. Overhold alle bilens oplyste serviceintervaller – og få det foretaget på et autoværksted af høj kvalitet.
  2. Hvil ikke hånden på gearstangen når du kører bilen – skiftemekanismen i gearkassen presses unødigt op imod de roterende tandhjul og vil forkorte den manuelle gearkasses levetid.
  3. Hold ikke koblingen nede når du holder for rødt – koblingspladen presses af udrykkerlejet i gearkassen unødigt og lejet slides meget.
  4. Hvil ikke foden på koblingen når du kører – du slider på koblingen presser udrykkerlejet mere end det er beregnet til.

Brugte originale og fuld funktionsdygtige manuelle gearkasser nemme og enkle for dig at finde og købe til de fleste biler hos Autoparts24.

Husk: Brugte og originale manuelle gearkasser til biler skaber højere sikkerhed i trafikken – både for dig der kører bilen, og for alle øvrige trafikanter omkring dig.

Det vigtigt, at din bil altid har en brugt, original og funktionsdygtig manuelle gearkasse monteret på bilen.

Sådan finder du din manuelle gearkasser

Vi er et fælleslager for over 120 europæiske autoophuggere og Danmarks største datalager for billige, brugte reservedele til biler og autogenbrug.

Autoparts24 sikrer dig altid hurtig adgang til et meget stort lager inden for autogenbrug, og vi gør det nemt at finde og købe de brugte autodele, du mangler. Alle de brugte reservedele står klar på lager og delen kan installeres på bilen, efter du har modtaget autodelen på din adresse.

Fragten er altid gratis, du har 30 dages returret og vi er altid klar til hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

 

 

Reservedele til salg af typen gearkasse manuel fordelt på bilmærker

Vores mere end 120 autoophuggere har lige nu mere end 19354 af typen gearkasse manuel til salg på Autoparts24 og her kan du se, hvordan de brugte autodele fordeler sig pr. bilmærke. F.eks. kan du se, at der lige nu er 3257 til salg af mærket VW hvilket svarer til 17 % af alle brugte reservedele i kategorien gearkasse manuel.

Solgte reservedele af typen gearkasse manuel fordelt på bilmærker

Baseret på vores indsigt i mere end 120 autoophuggeres lagre, kan vi se, hvordan salget af reservedele af typen gearkasse manuel fordeler sig på bilmærkerne. F.eks. kan du se, at der solgt 6185 af typen gearkasse manuel af mærket VW hvilket svarer til 20 % af alle solgte brugte reservedele i kategorien gearkasse manuel.

Priser på reservedele af typen gearkasse manuel

Her kan du se, hvordan vores autoophuggere har prissat reservedelene i kategorien gearkasse manuel. Dvs. du har mulighed for at få indsigt i prisen på en reservedel af typen gearkasse manuel, og dermed blive klogere på, hvilke autodele, der er hhv. billige og dyre.

Den gennemsnitlige pris på en reservedel af typen gearkasse manuel til salg på Autoparts24 er 4115 DKK.

Priser på solgte reservedele af typen gearkasse manuel

Her kan du se prisen på de autodele af typen gearkasse manuel, som vores autoophuggere omsætter. Dvs. du kan vurdere, hvorvidt der bliver solgt flest dele i den billige ende eller den dyre ende af skalaen. Sammenholdt med grafen ovenfor, der viser reservedelenes udbudspris, kan du vurdere sammenhængen mellem udbud og efterspørgsel på autoreservedele af typen gearkasse manuel.

Den gennemsnitlige pris på en solgt reservedel af typen gearkasse manuel fra en af vores autoophuggere på Autoparts24 er 3501 DKK