Menu toggle

Velkommen

Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

shipping iconEkspres levering

Hvis tiden er vigtig – og når du ønsker din reservedel leveret hurtigt på din adresse. Bedst når du ønsker din brugte reservedel sendt direkte til din adresse, og når du har brug for en meget hurtig levering. Vælger du ekspreslevering, vil du modtage din brugte reservedel indenfor 1-2 hverdage.

shipping iconStandard levering

Hvis du ønsker varen leveret på din adresse. Bedst når du ønsker din reservedel sendt direkte til din adresse. Vælger du standard levering, vil du modtage din reservedel indenfor 3-5 hverdage.

Find din brugte reservedel via dit OEM nummer på Autoparts24

Find gearkasse automat nu:

Søg via: Nummerplade | Originalnummer | Bilmærker

Vælg bilmærke for at finde din reservedel

Sorter efter:

Audi

Audi

Dele til salg: 731

BMW

BMW

Dele til salg: 758

Citroën

Citroën

Dele til salg: 326

Dacia

Dacia

Dele til salg: 10

Fiat

Fiat

Dele til salg: 30

Ford

Ford

Dele til salg: 126

Honda

Honda

Dele til salg: 97

Hyundai

Hyundai

Dele til salg: 189

Kia

Kia

Dele til salg: 303

Mazda

Mazda

Dele til salg: 59

Mitsubishi

Mitsubishi

Dele til salg: 159

Nissan

Nissan

Dele til salg: 153

Opel

Opel

Dele til salg: 143

Peugeot

Peugeot

Dele til salg: 390

Saab

Saab

Dele til salg: 253

Seat

Seat

Dele til salg: 68

Skoda

Skoda

Dele til salg: 346

Toyota

Toyota

Dele til salg: 561

Volvo

Volvo

Dele til salg: 1.148

VW

VW

Dele til salg: 1.293

Gearkasse automat

Gearkasse automat (10.543 stk.)

10.543 brugte reservedele til salg direkte fra ophug til værksteder og private

Alle priser er inklusiv moms og fragt til Danmark.

Find brugte originale automatgearkasser til din bil her.

Autoparts24 er et fælles datalager for autoophug og autogenbrug i Europa og samler her overblikket over brugte originale automatgearkasser til alle bilmærker, bilmodeller og årgange.

Vi er Europas største digitale markedsplads for autoophug og autogenbrug af originale reservedele til alle biler. Og her finder og køber du nemmest den gearkasse, du mangler.

Du er landet på Europas største webshop for brugte originale reservedele og her kan du altid finde den brugte autodel, du står og mangler.

Autoparts24 er de europæiske autoophuggers lager for automatgearkasser, og vi står altid klar med det største lager i Europa. Køber du en brugt original reservedel hos Autoparts24 er du altid garanteret, at den er fuld testet og funktionsdygtig, når den ankommer til din adresse eller dit autoværksted.

Automatgearkasser er en af de reservedeledele, der er mest efterspørgsel på i Autoparts24 shoppen.

Automatgear er i dag den mest populære form for gear til bilen. Der er ingen kobling i biler, der er forsynet med automatgear og de er i stedet blevet forsynet med en momentomformer, der indeholder hydrauliske væske og tubinehjul.

Når du kører en bil med automatgearkasse, forbindes gearkassens koblingsplade med tubinehjulene og flytter motorens moment direkte fra motoren til gearkassen.

Alle de brugte originale automatgearkasser du finder hos Autoparts24 er testet og fuldt funktionsdygtige. Det er nemt og enkelt for dig at finde og købe automatgearkasser til langt de fleste biler.

Husk: Automatgearkasse til biler skaber højere sikkerhed i trafikken – både for dig der kører bilen, og for alle øvrige trafikanter omkring dig.

Det er vigtigt, at din bil altid har en brugt, original og funktionsdygtig automatgearkasse monteret på bilen.

Sådan finder du din automatgearkasse

Autoophuggernes datalager for originale brugte gearkasser. Det er den beskrivelse af Autoparts24, der passer bedst, når du mangler denne autodel til din bil.

Vi har samlet alle de originale brugte automatgearkasser, der er tilgængelige på det absolut største fælleslager for autogenbrug i Danmark og hele Europa.

Du kan nemt og hurtigt finde din brugte automatgearkasse hos Autoparts24.

Sådan gør du:

  • Find automatgearkassen ved at indtaste din nummerplade.
  • Find automatgearkassen ved at indtaste autodelens unikke gearkasse kode. Nummeret finder du normalvis påtrykket / indgraveret i den gamle gearkasse, du skal udskifte.
  • Find din nye automatgearkasse ved at benytte bilens mærke, bilens model og bilens årgang.

Generelt om brugte autodele hos Autoparts24

Vi skaber et fælleslager for over 120 europæiske autoophuggere og Danmarks største datalager for billige, brugte reservedele til biler og autogenbrug.

Autoparts24 sikrer dig altid hurtig adgang til et meget stort lager indenfor autogenbrug, og vi gør det nemt at finde og købe de brugte autodele du mangler. Alle de brugte reservedele står klar på lager og delen kan installeres på bilen, efter du har modtaget autodelen på din adresse.

Fragten af din nye gearkasse er gratis, du sikres altid 30 dages returret – og vi er altid klar til hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Reservedele til salg af typen gearkasse automat fordelt på bilmærker

Vores mere end 120 autoophuggere har lige nu mere end 6441 af typen gearkasse automat til salg på Autoparts24 og her kan du se, hvordan de brugte autodele fordeler sig pr. bilmærke. F.eks. kan du se, at der lige nu er 1301 til salg af mærket VOLVO hvilket svarer til 20 % af alle brugte reservedele i kategorien gearkasse automat.

Solgte reservedele af typen gearkasse automat fordelt på bilmærker

Baseret på vores indsigt i mere end 120 autoophuggeres lagre, kan vi se, hvordan salget af reservedele af typen gearkasse automat fordeler sig på bilmærkerne. F.eks. kan du se, at der solgt 1799 af typen gearkasse automat af mærket VW hvilket svarer til 20 % af alle solgte brugte reservedele i kategorien gearkasse automat.

Priser på reservedele af typen gearkasse automat

Her kan du se, hvordan vores autoophuggere har prissat reservedelene i kategorien gearkasse automat. Dvs. du har mulighed for at få indsigt i prisen på en reservedel af typen gearkasse automat, og dermed blive klogere på, hvilke autodele, der er hhv. billige og dyre.

Den gennemsnitlige pris på en reservedel af typen gearkasse automat til salg på Autoparts24 er 9187 DKK.

Priser på solgte reservedele af typen gearkasse automat

Her kan du se prisen på de autodele af typen gearkasse automat, som vores autoophuggere omsætter. Dvs. du kan vurdere, hvorvidt der bliver solgt flest dele i den billige ende eller den dyre ende af skalaen. Sammenholdt med grafen ovenfor, der viser reservedelenes udbudspris, kan du vurdere sammenhængen mellem udbud og efterspørgsel på autoreservedele af typen gearkasse automat.

Den gennemsnitlige pris på en solgt reservedel af typen gearkasse automat fra en af vores autoophuggere på Autoparts24 er 6979 DKK