Menu toggle

Velkommen

Er du klar til vinteren?

26. november 2018

 

I dag har vi for alvor fået startet vintersæsonen. Nu bliver vores dage præget af mange mørke timer, frost på ruderne, sædevarme på højeste niveau og klassisk vinternedbør.

 

Efterspørgslen efter brugte originale reservedele er generel meget høj og der er perioder på året, hvor efterspørgslen er særlig høj. En af disse perioder er vi  på vej ind i nu – vinterperioden og særligt januar.

Der er en naturlig årsag til at behovet for at købe brugte originale reservedele er højere om vinteren end de andre perioder på året. Det hænger direkte sammen med mere udfordrende trafikforhold i vintertrafikken og det antal af bilskader, der forekommer i perioden.

Autoparts24 er Europas største online markedsplads for brugte originale reservedele og har over de seneste år samlet meget stor viden og data sammen omkring kundernes efterspørgsel – både over tid på året og geografisk. “Billedet er meget ens på tværs af de mange lande i Europa, som vi leverer brugte reservedele til” udtaler Jesper Kristoffersen, adm. direktør hos Autoparts24.

“Vores primære markeder i Europa er geografisk langt fra hinanden. Fra Norge i det nordlige til Frankrig syd på. Og på trods af de geografiske afstande, viser salgstallene i vores webshops et meget ensartet mønster. Udviklingen i antallet af søgninger og reelle køb af brugte bildele over året er meget identisk for alle lande vi opererer i. Ved hjælp af de mange kunders køb, leverandørernes lagerudvikling og det data vi generelt opsamler i vores 7 webshops, har vi vel nok det bedste og mest troværdige indblik i efterspørgslen efter originale brugte reservedele på tværs af de europæiske grænser”, afslutter Jesper Kristoffersen.

Den seneste opgørelse fra Forsikring & Pension bekræfter også de data, som Autoparts24 har. Udviklingen af antal af takserede skader på person- og varebiler i Danmark, viser at vinteren – og særligt januar måned – er den periode med højest antal af skader, der takseres hos danske forsirkingsselskaber.

Kilde: Forsikring & Pension (https://www.forsikringogpension.dk/statistik/motorforsikring-takserede-skader/)

Statistikken viser udviklingen i antal skader på person- og varebiler på månedsbasis i de forgangne 13 måneder.

 

Hos Autoparts24 er vi altid klar til at kunne hjælpe vores kunder, autoværksteder og taksatorerne hos forsikringsselskaberne, når heldet er ude og en skadessag starter. Vi oplever flere og flere skadessager, hvor brugte originale reservedele efterspørges og benyttes til at udbedre en skadet bil eller en bil, der blot skal reparares. Særligt i Danmark.

Autoparts24 er 100% klar til denne lidt mørke og kolde periode, som vi går ind i nu – og med tre millioner brugte originale reservedele på vores fælleslager for autoophug i Europa, kan vi altid hjælpe med at få bilen klar til nye rejser.

Kontakt vores kundeservice på service@autoparts24.eu og 38 74 04 48, hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål. Endvidere kan du altid bruge vores spørgsmål / svar side her.

PS: Kør forsigt og kom sikkert igennem vinteren. 

 

 

 

 

 

 

 

Nummerpladesøgning

eller vælg model

Udvidet søgning

Søgningstype:

Søg

Udvalgte nyheder