Menu toggle

Velkommen tilbage

Guides

Top 5 bilmodeller, der købes flest brugte reservedele til

12. februar 2018

 

For at skabe et effektivt, overskueligt og pålideligt marked for brugte reservedele, har Autoparts24 direkte adgang til de enkelte autoophuggeres digitale lagersystem, så vi har altid har et opdateret billede af, hvilke dele, der ligger klar til salg på hylden hos den enkelte ophugger, og hvilke varer, der bliver solgt.

Vores indsigt i lagerbeholdningen hos 120 autoophuggere i Europa giver os en helt unik indsigt i markedet for brugte reservedele. Uanset om en autodel bliver solgt via Autoparts24 et sted i Europa eller autoophuggeren sælger den fra sin egen butik, så ved vi, når delen forsvinder fra lageret og dermed, at den er blevet solgt.

Læs mere: Din levering – din beslutning!

De 5 biler, der købes flest brugte reservedele til

Dette unikke indblik i udbud og efterspørgsel og vores rolle som markedsleder, gør, at vi nu kan løfte sløret for, hvilke bilmodeller, der blev solgt flest brugte reservedele til i 2017

  1. VW Golf 1991-1998

VW Golf III er produceret i 4,8 millioner eksemplarer, hvilket naturligvis også betyder, at der er en meget stor mængde brugte reservedele på markedet. Dette, kombineret med dens popularitet indenfor styling og tuning, har gjort, at VW Golf III er blevet en af de mest populære brugte biler, som man stadig ser på gaden 26 år efter den blev lanceret.

  1. VW Passat 1997 – 2001

VW Passat B5 slog især igennem som en familiebil, der skulle sikre kørekomfort og god sikkerhed. Med Passat B5 vendte Volkswagen tilbage til en motor, der var monteret på langs. Det var især stationcar-udgaven, som blev populær på grund af dens praktiske og rummelige indre. VW Passat B5 har holdt til tidens tand og er til stadighed en meget populær familiebil.

  1. Skoda Octavia 2004 – 2013

Skoda Octavia II var den anden model i den populære Octavia-serie. Den var i høj grad med til at fastcementeret Skodas overgang fra billig østeuropæisk bil, til en højkvalitets mellemklassebil, der emmede af godt ingeniørskab og høj kvalitet. Tredje generation fremstilles i dag, men derfor er Octavia II stadig en populær bil, der er meget populær på brugtbilsmarkedet.

  1. Volvo V70 1996 – 2000

Når man tænker på en Volvo, så tænker man på skandinavisk kvalitet og sikkerhed. Volvo V70 er ingen undtagelse og derfor er den, ligesom de fleste andre modeller fra Volvo, stadig en meget populær bil. Volvo-entusiaster er yderst begejstrede for den meget karakteristiske og specielle form, som man finder hos V70, der bærer tydeligt præg af at være efterkommer af den ikoniske Volvo 850.

  1. Audi A4 2000 – 2004

Audi A4-serien er en af de mest populære serier fra den tyske bilgigant og det kan mærkes på markedet for brugte reservedele. Det er meget almindelig at se en Audi A4 af ældre fabrikat, selv her i 2018. Dette skyldes den gode kvalitet og det store antal producerede eksemplarer. Dette gør, at man nemmere kan finde reservedele til en favorabel pris.

Antal biler på vejene afgør efterspørgslen efter brugte reservedele

Ikke overraskende ser vi generelt, at der er en direkte korrelation mellem antallet af den specifikke bilmodel på de danske landeveje og efterspørgslen på brugte reservedele til denne type bil. Samstemmende ser vi også, at udbuddet af reservedele ofte følger samme vej.

Samlet set ser vi, at efterspørgslen på brugte reservedele til en bilmodel i gennemsnit topper 5-8 år efter, at en model er sendt på markedet.

gratis inspiration, nyheder og tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca.10 gange årligt!

Det hele starter med nummerpladen!

Alle Autoparts24s kunder i Danmark, Tyskland, Norge, Hollan, og Frankrig, kan bruge nummerpladesøgning til at få nemt og hurtigt overblik over alle de reservedele der er til salg til den konkrete bil. I juli lancerede vi nummerpladesøgning for de ovennævnte…
Læs mere

Det hele starter med nummerpladen!

Alle Autoparts24s kunder i Danmark, Tyskland, Norge, Hollan, og Frankrig, kan bruge nummerpladesøgning til at få nemt og hurtigt overblik over alle de reservedele der er til salg til den konkrete bil. I juli lancerede vi nummerpladesøgning for de ovennævnte…
Læs mere

Top 10 listen over de mest populære mærker indenfor brugte reservedele.

Salget af brugte reservedele går frem for Autoparts24, og første halvår af 2017 steg købet via markedspladsen med over 25% i forhold til samme periode sidste år. Og vi ser denne positive udvikling fortsætte i første fase af 2. halvår…
Læs mere

Fordele og ulemper ved nye og brugte bildele

Nye og brugte bildele: Her er fordele og ulemper . Alle bilkomponenter udsættes for konstant slitage, ligesom de kan blive beskadiget ved en ulykke eller et uheld. Hvis der så er brug for en passende reservedel, opstår spørgsmålet, om det…
Læs mere

Genbrug af biler: Hvad sker der med bilen, når den bliver sendt til ophug? 

Hvis en bil er blevet alvorligt beskadiget ved en ulykke, eller det ikke kan betale sig at beholde den, skal den bortskaffes. Men hvor det tidligere var almindeligt, at gamle biler blot blev parkeret på skrotpladsen, finder der i dag…
Læs mere

Mest læste guides