Menu toggle

Velkommen

Top 10 listen over de mest populære mærker indenfor brugte reservedele.

Salget af brugte reservedele går frem for Autoparts24, og første halvår af 2017 steg købet via markedspladsen med over 25% i forhold til samme periode sidste år. Og vi ser denne positive udvikling fortsætte i første fase af 2. halvår 2017.

Autoreservedele til alle tænkelige bilmærker og bilmodeller tilbydes på markedspladsen, lige fra mærker som BMW og Nissan til mere sjældne og eksotiske bilmærker som NSU og Stanguellini.

Mellem 80 og 90 bilmærker og mellem 2.200 og 2.500 bilmodeller er dagligt repræsenteret på markedspladsen. Alt sammen til glæde for hele Europas marked for handel af brugte reservedele.

Millioner af reservedele tilknyttes dagligt markedspladsen hos Autoparts24 via de mere end 100 autoophuggere der er del af Autoparts24s netværk. Og med de mange dele der kan købes på markedspladsen, har vi dyb og bred viden om hele markedet for brugte reservedele. Og den viden vil vi meget gerne give videre til hele branchen, uanset om du er autoophugger, værksted, forsikringsselskab eller en entusiast der elsker biler og reservedele til biler.

Derfor lancerer Autoparst24 snart Autoparts24 Index – en vidensbank for markedet for brugte reservedele.

 

Autoparts24 Index

Autoparts24 lancerer Autoparts24 Index den 1. november 2017. Autoparts24 Index bliver Autoindustriens vidensbank der opsamler informationer om status og udviklingen inden for markedet af brugte reservedele.

Autoparts24 Index vil sikre autobranchen og alle med interesse for markedet for brugte reservedele i Europa mulighed for at følge udviklingen på det europæiske marked. Du kan orientere dig om bestanden af brugte reservedele til alle bilmærker og modeller og få adgang til analyser med relevant viden om markedet.

Alt sammen skabt via de mange millioner brugte reservedele der indgår i Europas største markedsplads – Autoparts24.

 

Top 10

Som en lille appetitvækker for Autoparts24 Index, giver vi dig her Top10 listen over de mest efterspurgte bilmærker for køb af reservedele og Top10 listen over de bilmærker, der tilbyder flest reservedele.

Placering Mest solgte Mest til salg
1 VW VW (1)
2 Volvo Audi (5)
3 Toyota Volvo (2)
4 Ford Ford (4)
5 Audi Toyota (3)
6 Mercedes-Benz Peugeot (10)
7 Nissan Opel (14)
8 BMW BMW (8)
9 Hyundai Mercedes-Benz (6)
10 Peugeot Renault (12)

 

Kilde: Autoparts24 Marketplace data

Tallet i parentes er mærkets placering i Mest solgte.

VW er dominerende i både udbuddet og efterspørgslen inden for markedet for brugte reservedele. Audi og Mercedes-Benz er populære mærker, omend disse mærkers lagerbeholdning ligger lavere.

I det kommende nyhedsbrev, vil vi fokusere på de mest populære kategorier inden for markedet af brugte reservedele på tværs af bilmærker og modeller.

Nyd den resterende del af sommeren 2017.

Udgivet den 15. august 2017

Nummerpladesøgning

eller vælg model

Udvidet søgning

Søgningstype:

Søg

Udvalgte nyheder