Menu toggle

Velkommen

Passer reservedelen til min bil - Autoparts24 Match hjælper dig.

Autoparts24 Match hjælper dig med nemt at finde svar på, om en konkret reservedel passer til din bil.

Passer reservedelen til min bil? Her er fire veje du kan benytte:

  1. Nummerplade

Benyt bilens nummerplade ved at indtaste den på forsiden af Autoparts24. Vi samler oversigten over alle de aktuelle brugte reservedele, der er tilgængelige på markedspladsen, og du skal blot vælge kategori af den reservedel du søger.

Når du har fundet den reservedel du skal bruge, skal du blot lægge den i din indkøbskurv og afslutte købsprocessen i shoppen. Nemt og hurtigt er reservedelen på vej til dig.

Autoparts24 forsyner dig altid med unikke billeder af den konkrete reservedel, der er til salg. Vi vil anbefale dig at sammenligne billederne og det OE nummer af reservedelen, som du matcher med den reservedel, du skal udskifte.

Er billedet identisk efter du har benyttet nummerpladesøgningen, kan du med høj sikkerhed forvente et match.

  1. OE nummer

OE nummeret er reservedelens unikke nummer, som producenten har givet den fra fabrikken. På de fleste reservedele er OE nummeret indskrevet via et klistermærke eller direkte indgraveret i delen.

Har du OE nummer fra den reservedel, du skal udskifte, kan du blot indtaste nummeret på forsiden af Autoparts24 i ”Fritekstsøgning” boksen og benytte ”Originalnummer” som søgningstype.

Autoparts24 forsyner dig altid med unikke billeder af den konkrete reservedel, der er til salg. Vi vil anbefale dig at sammenligne billederne af reservedelen, som du matcher med den reservedel, du skal udskifte.

Er OE nummeret og billedet identisk, kan du med høj sikkerhed forvente et match.

  1. Fagmanden

Kender du en dygtig mekaniker eller et fantastisk autoværksted, er der hjælp at hente. Din automekanikker arbejder med reservedele hver dag og har normalvis stor rutine i at matche brugte reservedele med bilen, der skal repareres.

Kontakt dit autoværksted hvis de to ovenstående veje ikke har givet dig nok hjælp til at matche reservedelen med din bil.

  1. Autoparts24

Hos Autoparts24 har vi dygtige kollegaer, der altid er klar til at hjælpe dig. Vi arbejder med genbrug af reservedele hver dag og har derved opbygget en solid erfaring.

Vi har adgang til flere forskellige opslagssystemer som bilproducenter, reservedelsproducenter, autoophuggere og andre leverandører stiller til rådighed for os.  Derfor kan du altid kontakte os – vi er klar til at hjælpe.

 

 

Nummerpladesøgning

eller vælg model

Udvidet søgning

Søgningstype:

Søg

Udvalgte nyheder