Menu toggle

Velkommen

Kraftig stigning fra danske autoværksteder

De danske autoværksteder har travlt.

Det må i hvert fald være konklusionen, når man ser nærmere på Autoparts24s aktiviteter med værkstederne i 1. halvår af 2016.

Jesper Kristoffersen – General Manager hos Autoparts24 – fortæller: ” Vi har oplevet en stor stigning i efterspørgslen efter brugte reservedele fra danske autoværksteder. Det store udbud på markedspladsen, værkstedskundernes større fokus på reparationspriser, og den nemme nummerplade søgning nævnes som de primære årsager til den voksende samhandel.”

Særligt i 2. kvartal 2016 har mange værksteder oprettes sig som bruger – hvilket har efterfulgt en stor stigning i både søgning og efterfølgende køb. Og den stigning ser ud til at fortsætte i 3. kvartal.

Autoparts24 har historisk haft stort fokus på det tyske og franske værkstedsmarked. Jesper Kristoffersen tilføjer: “Autoparts24 et dansk selskab og det er helt naturligt for os, at vi får et endnu større partnerskab med alle relevante autoværksteder i Danmark. Og det er vi på flere områder i gang med at sikre”.

“Med det nye web design der blev lanceret i juli, udrulning af vores nye nummerpladesøgning og kraftig stigning i vores salgs- og service ressourcer til det danske marked, skærper vi for alvor vores fokus på det danske marked. Og vores ambitionerne er høje.” afslutter Jesper Kristoffersen

Autoparts24s fokus på at øge kendskab til markedspladsen og derfra partnerskabet omhandler alle typer autoværksteder – både værkstedskæderne og de helt uafhængige.

Kendskabet skal i første omgang bygge på Autoparts24 som Europas største marked inden for brugte reservedele, den store tilfredshed der er fra de eksisterende kunder, den hurtige leverance, og de meget konkurrencedygtige priser i forhold til markedet for nye reservedele.

Er du værksted og ønsker at høre mere om Autoparts24, skal du blot kontakte vores salgs- og serviceafdeling på telefon 38 74 04 48.

 

Danske autoværksteder knokler
Flere værksteder bruger Autoparts24