Menu toggle

Velkommen

Franske bilmærker er populære – meget populære

Hos Autoparts24 har vi endnu ikke opdaget at sommeren for alvor nærmer sig, og det har ikke noget med vejret at gøre. Vi har nemlig haft travlt med en masse spændende ting, der vil sikre dig endnu flere muligheder på Europas største markedsplads for brugte reservedele.

I de seneste måneder har vi haft stort fokus på reservedele fra franske autoophuggere – og vi har godt nyt.

Endnu flere brugte franske reservedele på Autoparts24 – og det er vigtigt.

Franske bilmærker er populære – meget populære. Peugeot 208 blev den mest solgte personbil i Danmark i de første 3 måneder af 2017, og flere franske bilmærker og modeller ligger fast i Foreningen De Danske Bilimportørers Top 20 liste over de mest solgte personbiler i Danmark.

Det franske marked for brugte reservedele er i rivende udvikling i disse år, særligt efter at alle franske autoværksteder fra den 1. januar 2017 har haft pligt til at tilbyde alle reparationer af privatbiler og varevogne med brugte reservedele. Bilejeren i Frankrig skal fremadrettet kunne vælge imellem reparation enten med billige brugte reservedele eller med nye reservedele, som traditionelt er meget dyrere.

Læs også: hvor vilde de egentlig er i Frankrig HER

Den stærke udvikling på det franske marked, skærper fokus på det generelle marked for brugte reservedele, og det smitter positivt af på Autoparts24 som Europas største markedsplads. Datakvaliteten er i fokus, der bliver i endnu højere grad end tidligere taget billederne af reservedelene og konkurrencen stiger blandt autoophuggere, med de naturlige fordele dette skaber på priser, kvaliteter og servicering.

Udvidelsen af franske autoophuggere vil konkret betyde, at vi kraftigt øger vores udvalg af reservedele – særligt til franske bilmærker der er 2-7 år gamle. Med nummerpladesøgningen, vil du få direkte adgang til den samlede lagerbeholdning til den konkrete bil, som du indtaster nummerpladen på.

Søg straks på din nummerplade – KLIK HER

Udvidelsen af antallet på de brugte reservedele fra de franske autoophuggere er allerede i gang nu, og vil fortsætte af resten af 2017. Inden årets udløb, vil Europas største markedsplads blive udvidet med mere end 500.000 brugte reservedele fra de franske autoophuggere. Og så er vi først lige startet. Netværket vil fortsat udvides i 2018.

Hurtig adgang til udvalget af brugte reservedele til de franske bilmærker:
Brugte reservedele til Citroën
Brugte reservedele til Renault
Brugte reservedele til Peugeot

Nummerpladesøgning

eller vælg model

Udvidet søgning

Søgningstype:

Søg

Udvalgte nyheder