Menu toggle

Velkommen

Ekspres levering – når tiden er vigtig!

Du kan nu få leveret dine brugte reservedele endnu hurtigere og med ekspreslevering få dine reservedele indenfor 1 til 2 dage.

I 2016 har efterspørgslen på hurtig levering været kraftigt stigende, og vi har derfor arbejdet hårdt på at få denne mulighed integreret. Sammen med vores fragtdistributører, har vi nu fået tilknyttet muligheden for at tilkøbe ekspreslevering på de fleste af vores reservedelene i shoppen.

Med lagere over hele Europa og kunder i hele verden, er vores krav til et effektivt, sikkert og solidt distributions netværk meget stort. Vi benytter derfor kun anerkendte internationale distributører som DHL, UPS og Schenker, og derved sikrer at alle leverancer har en høj international kvalitetsstandard.

Standard levering på 2-5 hverdage indgår altid i prisen, når du handler i shoppen. Men nu tilknyttes ekspreslevering som en tilvalgsmulighed i købet. Derved bliver vores leveringsydelse mere fleksibel, og imødekommer vores kunders ønsker om at kunne tilvælge en hurtigere leverance.

Hvad skal du gøre?

Ønsker du at modtage din reservedel hurtigere end de 2-5 hverdage, skal du vælge “Vis hurtigere levering” og aktivere “hurtig levering” under den ønskede reservedel.

Du vil herved kunne se den samlede pris for reservedelen inkl. ekspreslevering. Læg derefter varen i indkøbskurven, og når dit køb er endelig afsluttet, vil reservedelen pakkes på vores lager og hentes af vores ekspres fragtleverandør.

Når fragtleverandøren har hentet pakken, vil du som altid modtage en mail med Track&Trace oplysninger, der giver dig mulighed for at følge pakkens rejse fra lageret til din leveringsadresse.

Så når tiden er vigtig, skal du blot bestille ekspreslevering. Det er nemt og sikkert.