Menu toggle

Velkommen

Det hele starter med nummerpladen!

Alle Autoparts24s kunder i Danmark og Tyskland kan bruge nummerpladesøgning til at få nemt og hurtigt overblik over alle de reservedele der er til salg til den konkrete bil.

I juli lancerede vi nummerpladesøgning på vores danske og tyske hjemmeside. Autoparts24 er først på det europæiske genbrugsmarked der har udviklet og tilbyder denne service. Servicen giver kunderne nemt og hurtigt overblik over de brugte reservedele der er på lageret til den konkrete bil – og kan bestilles og leveres nemt og hurtigt.

Nummerpladesøgning har været en efterspurgt service fra mange af vores kunder. Jesper Kristoffersen – General Manager hos Autoparts24 – fortæller  ”Markedet inden for nye reservedele har længe tilbudt kunderne nummerpladesøgning som den centrale metode i bestillingsprocessen. Denne metode overføres nu til markedet for brugte reservedele – til stor fordel for hele branchen”

Data er nøgleordet for at kunne tilbyde denne nye service. Hver enkel vare hos Autoparts24 er unik og det betyder, at hver vare skal have tilknyttet mange data for at reservedelen kan tilknyttes til en helt bestemt bilmodel.

Jesper Kristoffersen uddyber ”Vi er kommet rigtig godt fra start. Rigtig mange af vores kunder bruger nu nummerpladesøgningen som den primære søgnings metode. Vi tilbyder fortsat de klassiske fritekst søgninger og søgninger via bilmærker, og kan nu efter 1 måned efter lanceringen konkludere, at nummerpladen er blevet populær som søgningsmetode.”

Et anden positivt resultat af nummerpladesøgning er nedgangen af retursager i forbindelse med bestillinger af forkert reservedel. Den meget præcise bilmodel som en nummerplade kan give i søgningen hjælper kunder med at navigere i det meget store udvalg af dele som Autoparts24 altid har. Dette giver kunder sikkerhed for en hurtig levering af den helt rigtige reservedel.  

Har du endnu ikke prøvet kræfter med nummerpladesøgning på brugte reservedele kan du blot benytte søgefunktionen til højre ->