Menu toggle

Velkommen

2,4 mio. brugte reservedele hver dag

Autoparts24s vision er at være den absolut største og bedste markedsplads for brugte reservedele – og altid levere varer i den højeste kvalitet som markedet tilbyder.

Som sikkerhed for at vi altid kan levere lige netop den reservedel vores kunder efterspørger, følger vi dagligt kundernes søgnings tendenser – herunder bilmærker, reservedelskategorier, årgange og kilometerforhold. Den viden bruges til at sikre at vi altid har de rigtige leverandører, og samtidig kan spejde efter nye leverandører der kan levere fremtidens efterspørgsel

Valget af leverandører er en af de absolut vigtigste opgaver som vi arbejder med fra vores kontor i København NV. Kun leverandører der understøtter vores høje kvalitets krav får adgang til markedspladsen.

I dag har Autoparts24 over 130 anerkendte leverandører i hele Europa. Alle leverandører er udvalgt af vores sourcing afdeling, som har stor erfaring inden for autoophug fra de fleste europæiske lande.

Nye leverandører er på vej ind, og i de kommende måneder vil mange nye og spændende dele blive sat til salg på markedspladsen. Vores brugere vil derved opleve et øget udbud af reservedele i alle kategorier til særligt franske bilmærker. Også udbuddet af motorer og gearkasser til tyske bilmærker vil stige..

Udover at have adgang til det største udbud af brugte reservedele, sikres autoværksteder og alle andre auto genbrugere også en nem og hurtigt levering – uanset hvor delen sendes fra og hvor den skal hen.

De høje krav som stilles til reservedels leverandører, stilles også til vores ordrehåndtering og distribution. Derfor arbejder Auoparts24 kun sammen med anerkendte distributører – herunder DHL, UPS og Schenker.

Se mere på www.autoparts24.dk

 

Newsletter image - DK september 2016
Flere nye leverandører giver flere adgang til mange spændende reservedele.