Menu toggle

Velkommen

Bliv værkstedskunde i dag – læs mere her eller ring på : 38 74 04 48.

Er du værksted? Ring eller tryk her!.

Sammenlign priser på brugte bildøre fra ophug

Find nu:

Søg via: Nummerplade | Originalnummer | Bilmærker

Hvilket mærke søger du efter?

Sorter efter:

Audi

Audi

Dele til salg: 2.428

Mercedes-benz

Mercedes-benz

Dele til salg: 2.571

BMW

BMW

Dele til salg: 3.233

Citroën

Citroën

Dele til salg: 2.050

Dacia

Dacia

Dele til salg: 221

Fiat

Fiat

Dele til salg: 1.254

Ford

Ford

Dele til salg: 2.715

Honda

Honda

Dele til salg: 494

Hyundai

Hyundai

Dele til salg: 1.485

Kia

Kia

Dele til salg: 1.248

Mazda

Mazda

Dele til salg: 795

Mitsubishi

Mitsubishi

Dele til salg: 844

Nissan

Nissan

Dele til salg: 1.691

Opel

Opel

Dele til salg: 2.890

Peugeot

Peugeot

Dele til salg: 2.142

Bildør

Selve bildøren, er en af de reservedele, som meget sjældent skal udskiftes på grund af slitage.

Hvis du er ude for et uheld, som beskadiger bildøren mere end et par ridser i lakken, kan det rent prismæssigt nogle gange svare sig at udskifte selve døren, da de fleste brugte bildøre koster under 1.000 kroner, og selve udskiftningen er en simpel proces.

Hvis du sørger for at aflevere døren ved en autoophugger, så de dele, der fungerer, bliver genbrugt, er det – rent klimamæssigt – heller ikke den værste løsning.

Alt efter skadestypen, kan det dog være, at den bedste og billigste løsning er at spørge din mekaniker om et tilbud på reparation.

Bildør – gør det selv

Hvis du har gør-det-selv-DNA eller -drømme, kan der selvfølgelig være penge at spare. På internettet kan du finde forskellige guides til at løse problemerne selv, så længe du har de rigtige reservedele og det rigtige værktøj.

Her er for eksempel en guide til opretning/justering af skæv dør, hvis det er hængslerne, og ikke selve døren, der er gået ud af topform: https://www.bilpriser.dk/guide.do?GUIDEID=46

Elektrisk kredsløb

I modsætning til selve døren og inderbeklædningen, vil strømkredsløbet, som er dit central-lås-systems livsnerve, oftest ende med at trænge til en udskiftning på et tidspunkt, fordi det bruges så hyppigt, som det gør.

Det vil typisk være et arbejde for din mekaniker.

Udskiftning af bilrude

Hvis du vil have en professionel til at udskifte din bilrude, vil det typisk koste mellem 1.800 og 3.000 kroner.

Der findes forskellige vejledninger til gør-det-selv udskiftning af bilruder på Youtube, hvis du selv har mod på montering af ny rude i bildøren.

Her er en engelsksproget videoguide, til udskiftning af siderude: https://www.youtube.com/watch?v=NfVDI9cpMiY

Udskiftning af isoleringsliste

Udskiftningen af isoleringslisten er for de fleste gør-det-selv-venligt.

  • Fjern de gummilister, som skal udskiftes, og sørg for, at der ikke sidder lim/gummirester tilbage på selve døren.
  • Afmål og skær de nye gummilister til. Lav hellere stykket for langt, end for kort, til at starte med. Du kan finde brugte, velfungerende isoleringslister på autoparts24 til mellem 500,- og 1.000,- kroner.
  • Hvis de nye lister er selvklæbende, skal du blot trykke listen fast rundt langs bildøren. Ellers skal der en lim til, som klæber til metal og det materiale, listen er lavet af. Typisk gummi.

Udskiftning af inderbeklædning

Vi kunne desværre ikke finde en dansksproget vejledning til udskiftning af bildørens inderbeklædning, men hvis du følger linket nedenfor, kan du fra side 56 finde en engelsksproget vejledning med billeder.

https://books.google.cl/books?id=uzG25spe5MAC&pg=PA57&lpg=PA57&dq=how+to+change+insulation+car+door&source=bl&ots=zBTs2ymsHG&sig=ACfU3U3EJetcEBbedBGnUBPEYAzvCvLXGQ&hl=da&sa=X&ved=2ahUKEwjQ6_D9i5HnAhU1E7kGHVjFDXc4ChDoATAIegQICRAB#v=onepage&q=how%20to%20change%20insulation%20car%20door&f=false

Udskiftning af håndtag

Udskiftning af bildørens håndtag er lige til. Normalt er håndtaget spændt fast til døren ved hjælp af philipshead-skruer, og en skruetrækker til formålet, er det eneste stykke værktøj du skal bruge.

Vær altid forsigtig, når du afkobler dele fra dit køretøj, så du ikke beskadiger andre dele af bilen i processen.

På autoparts24 koster de fleste håndtag 300,- til 500,- kroner, ligegyldigt om det er indvendigt eller udvendigt. Godt og vel halv pris, i forhold til hvis du køber fra ny.

Opsummering

Priser på reservedele i forbindelse med bildøre varierer, alt efter hvilken del, du står til at udskifte.

Hvis du har tid og lyst til at udskifte delene selv, kan vi hjælpe dig med den rigtige del til din bildør, ligegyldigt om det er højre eller venstre, for eller bag.

Alle vores dele lever op til originalkvalitets standard, og der er 2 års reklamationsret til privatkunder, så selvom du køber billige reservedele til din bildør, er du stadig sikret en god købsoplevelse.

Vi har samlet et par centrale spørgsmål, i forhold til udskiftning/renovering af bildøre nedenfor, hvis du ikke fik svar i artiklen.

Hvornår skal en bildør skiftes?

Som regel er levetiden på en bildør lige så lang som selve bilens levetid. Det vil primært være i forbindelse med færdselsuheld, at din bildør bliver så medtaget, at den skal udskiftes.

Hvis du har problemer med rust eller med centrallåsen på din bildør, vil reparation/renovering som regel være den bedste løsning, men opretning og udjævning af en beskadiget bildør vil ofte koste lige så meget, som en brugt reservedel – omkring 1.000 kroner.

Hvad koster en ny bildør?              

En spritny bildør til en almindelig personbil koster som regel mellem 2.500-4.500 kroner, mens en brugt originaldel kan findes til under 1.000 kroner på autoparts24.

Som nævnt er bildøren en robust del i enhver henseende (selve pladen, bilruden, inderbeklædningen og de elektriske dele), så om du køber ny eller brugt, gør ikke den store forskel for delens levetid.

Du kan også finde bildørens enkeltdele på autoparts24 – vi har igennem vores netværk til autoriserede autoophuggere i Tyskland alt i brugte reservedele – fra gummilister og bilruder til hængsler og håndtag.

Hvordan finder jeg den rigtige bildør til min bil?

På autoparts24.dk kan du altid finde den rigtige reservedel via køretøjets nummerplade eller stelnummer. Du indtaster bare nummeret på autopart24s startside, for at finde en vejledende oversigt over alle de reservedele, vi har på lager til netop dit køretøj.

Du kan også finde reservedelens produktionsnummer på selve bildøren eller i dit køretøjs brugsmanual.

Når det kommer til bildøren, er det relativt simpelt at finde den rigtige reservedel. Særligt hvis du udskifter med original en reservedel fra autoparts24, kan du ikke gå galt i byen.

Det er selvfølgelig også muligt at finde en brugt reservedel, som er produceret af en anden producent, end selve bilfabrikanten, men prisen vil ofte være den samme, så hvorfor ikke gøre det så let som muligt?

Hvad koster udskiftning af bildør?

Udskiftning af bildør er en relativt simpel proces.

Panelerne, som dækker over den elektriske opkobling mellem bildør og bilbatteri fjernes, den elektriske forbindelse afkobles, og bildøren spændes af og fjernes fra hængslerne.

Prisen burde ikke overstige 3-500 kroner, ved udskiftning af en enkelt dør.

Hvilket værktøj skal man bruge til skift af bildør

Hvis du selv ønsker at udskifte bildøren, skal du blot bruge en skruetrækker, til at fjerne selve bildøren, samt værktøj til at fjerne de paneler, som beskytter den elektriske forbindelse mellem bildøren og bilbatteriet.

Du vil muligvis også få brug for et loddesæt, alt efter hvordan bildøren er opkoblet til bilens elektriske kredsløb.

Reservedele til salg af typen fordelt på bilmærker

Vores mere end 120 autoophuggere har lige nu mere end 30375 af typen til salg på Autoparts24 og her kan du se, hvordan de brugte autodele fordeler sig pr. bilmærke. F.eks. kan du se, at der lige nu er 5553 til salg af mærket VW hvilket svarer til 18 % af alle brugte reservedele i kategorien .

Solgte reservedele af typen fordelt på bilmærker

Baseret på vores indsigt i mere end 120 autoophuggeres lagre, kan vi se, hvordan salget af reservedele af typen fordeler sig på bilmærkerne. F.eks. kan du se, at der solgt 19562 af typen af mærket VW hvilket svarer til 22 % af alle solgte brugte reservedele i kategorien .

Priser på reservedele af typen

Her kan du se, hvordan vores autoophuggere har prissat reservedelene i kategorien . Dvs. du har mulighed for at få indsigt i prisen på en reservedel af typen , og dermed blive klogere på, hvilke autodele, der er hhv. billige og dyre.

Den gennemsnitlige pris på en reservedel af typen til salg på Autoparts24 er 1084 DKK.

Priser på solgte reservedele af typen

Her kan du se prisen på de autodele af typen , som vores autoophuggere omsætter. Dvs. du kan vurdere, hvorvidt der bliver solgt flest dele i den billige ende eller den dyre ende af skalaen. Sammenholdt med grafen ovenfor, der viser reservedelenes udbudspris, kan du vurdere sammenhængen mellem udbud og efterspørgsel på autoreservedele af typen .

Den gennemsnitlige pris på en solgt reservedel af typen fra en af vores autoophuggere på Autoparts24 er 1239 DKK

Nyeste produkter

: